Lego cubulete din acelea dar daca se poate sa gasesti cu colturile rotunjite sa nu se intepe sau sa se loveasca.ai mai putea sa i iei o carte cu animale mari si colorate. uite bebe meu are 1 an si 3 luni si deja stie alfabetul pana la litera i. aratandu i s explicandu i in joaca va invata mai repede. de aceea ar fi bune cartile ilustrative. fara jucarii de plus ca de multe ori le cad puful.acum in functie si de bucetul tau. legourile eu zic ca ar fi cele mai potrivite sau o minge care se aprinde. i ai ceva simplu dar care sa i atraga atentia.succes!
O rochita sau un costumas de ala dragut... daca nu, o jucarie ceva, avand in vedere ca e un copilas. Sa-ti traiasca!
Draga mea, copiii la varsta de 1 an nu prea au pretentii in ce priveste cadourile. Orice primesc, ei sunt f. multumiti. Mamele lor sunt cele care apreciaza, sau nu, ceea ce primesc copiii lor. In concluzie, daca e sa tii seama doar de verisoara ta si nicidecum de ce va spune mama ei, poti sa-i cumperi o jucarioara de plus, o papusica, ceva dulciuri, in functie de banii de care dispui. Degeaba iti va da cineva ideea sa-i cumperi, de ex. o rochita sau alte articole de imbracaminte, care sunt destul de scumpe, iar tu nu ai banii necesari. Nici jucariile nu sunt f. ieftine in ziua de azi, dar tot se mai gasesc prin unele magazine, la preturi mai mici. Deci, ramane la alegerea ta si in primul rand in functie de banii pe care ii ai. Totusi, tin sa te felicit pentru gandul tau frumos de a-i face un cadou verisoarei tale, chiar daca e mica. Cu prietenie!
Ralluka13 întreabă: