Nu, mersi. Eu zic "pas". N-aș vrea ca din greșeală să mă faci să cotcodăcesc pe aici și în loc de "Funda" să strig "Ne dați sau nu ne dați?".
Dar mi-ar plăcea o demonstrație.
Faci munca în folosul comunității?
Ar fi grozav să-i faci pe pedofili să-și taie singuri jucăriile, cam ca Ciomu, și să uite că există site-urile de socializare? Poți?
A, și fă ceva și cu cei de la "Religie", să nu-i mai văd certându-se, iar cei de la "Dragoste și Sex" să folosească periuțele de dinți și castraveții, dacă se poate, în scopul lor inițial.
Daca el nu o iubeste ....stie el cum sa rezolve problema! Orice intentie care nu pleaca din sufletul lui il vor ambitiona in sens negativ.....aici e vrajitoria!
Draga mea, am o veste, care poate te va surprinde, dar...nu există farmece, vrăji (unele care să și funcționeze)... Sunt povești. Dacă crezi în ele, ești cam naivă.
Poate l-a vrăjit cu dragostea ei, cu atenție și afecțiune, dar nimic mai mult.
Nu te băga între doi oameni care se iubesc! Lasă-i să-și trăiască clipele de fericire! Și așa nu sunt prea multe.
Dacă îți iubești fratele și vrei să-l vezi fericit, retrage-te și vezi-ți de viața ta! Nu ai nici un drept să te bagi în relația lui. Nu te privește.
Dă dovadă de maturitate și nu-i umbri fericirea! Respectă-i decizia și dreptul la fericire și libertate! Fiind fratele tău, îi datorezi măcar atât.
Hmmmmm pe ce punem pariu ca in 2 saptamani iti schimbi orientarile sexuale si esti indragostita de mine?
Ai tu vrăji să schimbi neschimbabilul?
Si sa va spun ea intr-un colt are poza lui si pe langa ea este :pietricele asezate intru-n mod ciudat intr-o un cerc cu o stea in ea,fulgi,serpi,ardei, iuti,lumanari, fire de par, sarme indoite in unghi drept, diverse tablite de metal, carpe, ate, scame, puf, frunze... voi ce credeti?
Exact ceea ce ți-am spus și mai devreme. Nu ai de ce să-ți faci griji, să crezi în astfel de povești, devenind paranoică, și să te bagi în relația fratelui tău.
Recitește cu atenție ceea ce ți-am spus mai înainte!
Vrei sa facem o incercare? inainte de asta trebuie sa mergem la notar sa dai o declaratie in care sa se stipuleze ca esti de acord cu cele ce se va intampla, Cristian Gog e mic copil pe linga mine
Nu se pune, eu cu tine am ce am
Nu, mersi. Eu zic "pas". N-aș vrea ca din greșeală să mă faci să cotcodăcesc pe aici și în loc de "Funda" să strig "Ne dați sau nu ne dați?".
Dar mi-ar plăcea o demonstrație.
Faci munca în folosul comunității?
Ar fi grozav să-i faci pe pedofili să-și taie singuri jucăriile, cam ca Ciomu, și să uite că există site-urile de socializare? Poți?
A, și fă ceva și cu cei de la "Religie", să nu-i mai văd certându-se, iar cei de la "Dragoste și Sex" să folosească periuțele de dinți și castraveții, dacă se poate, în scopul lor inițial.
Mergi la biserica si vorbeste cu un preot. Doar asa se pot dezlega farmecele. Eu chiar cred in asta...pt ca, la fel ca si tine, am vazut cu ochii mei.
Ma uimesc vrajitoarele astea casa fermecata hai freaca-mi lampa "mea" putin poate iese aladin si un duh ma mir iar... ca nu a zis casa asta e "zburătoare" ))
oarecum ai zis fratele tau sa purtat ffff urat cu ea. ei bine faci bine primesti rău faci de rău ai parte
Eee nasol astea sunt probleme grave ufffaaa! dar nu pentru fratele tau
se pare ca tu ai probleme fata )