Lasa timpul sa-ti vindece inima...Altceva nu poti face decat sa astepti.
Nu exista nici un fel de solutie "miraculoasa" care sa te ajute.Suferinta e suferinta, nu dispare pur si simplu.
La varste prea mici nu putem vorbi de relatii serioase.Trebuie sa ai o anumita maturitate pentru a te implica intr-o relatie adevarata.
Ai dreptate, cel putin din punctul meu de vedere.
Sunt doar copilarii, dragoste platonica.Ei sufera pentru ca nu inteleg adevaratul sens al cuvantului "relatie" si doar experimenteaza o dragoste obsesiva.Tu ce zici?
Platon, desi inteligent, a avut, evident, o deviere. Si, dupa cum se vede, a transmis-o urmasilor. O relatie serioasa, dupa mine, nu se sfarseste. Exact ca in povesti: "Si au trait fericiti pana la adanci batranete". Povestile, oricat de povesti sunt, spun si ele cate un adevar.
Exact! De asta am spus ca :,, Orice lucru e trecator, mai putin cel care exista cu ADEVARAT!"
O relatie serioasa este bazata pe o iubire matura, adevarata, pura care nu are nici un final.Imi place cum gandesti, avand in vedere ca esti baiat. Te felicit pentru ce ai spus mai sus.
Multumesc! Nu vreau sa fac un secret din faptul ca si eu citesc cu placere comentariile tale. Acum, ce mai putem spune lui hewastheone?
Ai gresit, ai gresit! Nu e sfarsitul lumii pentru asta; mai e pana la 21 dec. (kidding). Sa fii mai atenta de acum incolo. Fruntea sus.
La tine in nici un caz, dai o Vodka?
Nu mai am vodkă, ţuica e bună?
Bagaaaaa, cu potol vin eu
Bine
Mda...am inteles ce ai vrut sa spui.Si,chiar daca imi e greu sa recunosc, ai mare dreptate!
Toti au trecut prin astfel de situatii, dar am reusit sa le depasim cu bine pentru ca erau doar iluzii, nimic adevarat Ma bucur ca ai inteles