| Satibnirt a întrebat:

Buna
Va rog sa ma ajutati cu un sfat
Am avut niste,,prieteni de familie,,cu care am rupt relatiile deoarece am gasit mesaje in tel sotului de la,, ea,,
Constat ca inca vorbesc pe watasaap si nu am inca nici o dovada doar ca vad ca sunt online, cand ma apropii de el cand scrie isi inchid conversatia in acelasi timp.
Stiti o metoda sa il fac sa nu isi mai scrie.
Stiti cum ar trebui sa scriu un pomelnic la biserica sa o alung din gandurile lui si din familia noastra.
Sau altceva, orice sfat m-ar ajuta!

3 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Daca esti sigura de ce se intampla, familia ta este una iluzorie.
Pregateste- te de despartire, caci probabil urmează.
Exista rugăciuni pentru sot si familie, le gasesti pe internet.
Insa, roaga- l pe Dumnezeu sa te ajute, sa poti avea o discutie sincera cu sotul tau.
Daca este indragostit de acea femeie, elibereaza- l, nu face o ambiție din a tine alaturi un barbat care nu te apreciază si care face eforturi sa fie cu tine in pat.
Cu calm, il lasi liber si gasesti barbatul tau.
Acesta este al alteia se vede.
Toate cele bune,

| Violleta2022 a răspuns:

Discuta cu femeia aia si cere-i sa inceteze, daca soul tau este nesimtit si nu inceteaza, desi ar trebui sa-l sperii cu divortul.

| AliGab a răspuns:

Nu pomelnicul iti va aduce sotul inapoi ci constiinta lui. Rugaciunile ajuta daca sunt facute din inima, dar nu garanteaza niciun pomelnic aducerea sotului la gandul cel bun. Mai bine discuta cu sotul, spune-i ce ai constatat si cere-i raspicat sa nu mai vorbeasca cu ea. Iar daca au o relatie sa inceteze relatia. Daca nu vrea, nu mai vad niciun motiv pentru care ai mai pastra acea casnicie, inafafa de copii