Spunea ca nu mai dorește sa se împace cu ea și ca acum se axeaza pe examenul de rezidentiat.
Mulțumesc mult pentru răspuns! Aveam nevoie sa vorbesc cu cineva!
A ales alta femeie in locul tau. Poate fi fosta sau o alta femeie cu care vorbea in paralel cu tine, poate chiar una cunoscuta ulterior. Nu ai fost number one pentru el dar si-a lasat loc de intors daca cumva nu ii merge bine relatia.
E dureros si frustrant. Stiu. Am trait ceva asemanator.
Nu te gandi ca ai gresit tu cu ceva. Ti-ar fi spus daca ai fi facut cea mai mica greseala, si te-ar fi facut sa te simti oribil.
In viziunea lui, el crede ca a actionat elegant dar nu e decat un las care nu are curajul sa-ti spuna adevarul in față.
Mulțumesc mult!
Acum am o părere foarte proasta despre mine, chiar am crezut în relația asta care dura de 2 saptamani pentru ca a fost ceva diferit de tot ce trăisem.
Simțeam ca am găsit ceea ce îmi doream, afecțiune, sa ma simt iubita și respectata.
Dar mi-am dat seama ca sunt super naiva și doar am căzut în plasa.
Mulțumesc mult pentru răspunsuri, ma ajutați extrem de mult.
Nu ești super naivă și nu ai căzut in plasă dar două săptămâni e foarte puțin și el abia a incheiat o relație.Așa că e probabil rănit și nu vrea iar să se implice emoțional.Mai rău e că ți-a dat speranțe și probabil te-ai indrăgostit.
Nici măcar nu a avut curaj să te privească în ochi. Nu e genul de bărbat cu care să-ți dorești o relație pe termen lung. Asta procedează un adolescent nu un bărbat.
Nu ai gresit cu nimic si e mai bine ca s-a intamplat asa decat sa fi avut o relatie toxica cu el.
Acum tu trebuie sa mergi mai departe, sa iti vezi de cariera si sa te bucuri de viata.