anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, va rog sa ma ajutați cu un sfat.
Am încheiat o relație de câțiva ani, iar după 10 luni am început o relație cu un baiat care încheiase și el o alta relație de câțiva ani, însă el de o luna și jumătate.
Credeam ca am găsit bărbatul perfect, ma complimenta imi oferea afecțiune de care aveam atâta nevoie.
Totul bine pana când aseară mi-a trimis mesaj de despărțire în care mi-a spus ca sunt o fata extraordinara, dar ca nu se poate implica acum intr-o alta relație și ca trebuie sa mai rezolve probleme personale și ca îmi dorește tot binele din lume, iar poate intr-o zi când va fi momentul potrivit pentru amândoi poate ne vom mai întâlni, după care m-a blocat peste tot. Ce inseamna asta? Am greșit eu cu ceva? Ma simt extrem de dezamăgită.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

A revenit la vechea relatie. Clar. Iar pe tine te tine de rezervă.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Spunea ca nu mai dorește sa se împace cu ea și ca acum se axeaza pe examenul de rezidentiat.
Mulțumesc mult pentru răspuns! Aveam nevoie sa vorbesc cu cineva!

| Lioana a răspuns:

A ales alta femeie in locul tau. Poate fi fosta sau o alta femeie cu care vorbea in paralel cu tine, poate chiar una cunoscuta ulterior. Nu ai fost number one pentru el dar si-a lasat loc de intors daca cumva nu ii merge bine relatia.
E dureros si frustrant. Stiu. Am trait ceva asemanator.
Nu te gandi ca ai gresit tu cu ceva. Ti-ar fi spus daca ai fi facut cea mai mica greseala, si te-ar fi facut sa te simti oribil.
In viziunea lui, el crede ca a actionat elegant dar nu e decat un las care nu are curajul sa-ti spuna adevarul in față.

| anonim_4396 explică (pentru Lioana):

Mulțumesc mult!
Acum am o părere foarte proasta despre mine, chiar am crezut în relația asta care dura de 2 saptamani pentru ca a fost ceva diferit de tot ce trăisem.
Simțeam ca am găsit ceea ce îmi doream, afecțiune, sa ma simt iubita și respectata.
Dar mi-am dat seama ca sunt super naiva și doar am căzut în plasa.
Mulțumesc mult pentru răspunsuri, ma ajutați extrem de mult.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu ești super naivă și nu ai căzut in plasă dar două săptămâni e foarte puțin și el abia a incheiat o relație.Așa că e probabil rănit și nu vrea iar să se implice emoțional.Mai rău e că ți-a dat speranțe și probabil te-ai indrăgostit.

| VoidEternal a răspuns:

Nici măcar nu a avut curaj să te privească în ochi. Nu e genul de bărbat cu care să-ți dorești o relație pe termen lung. Asta procedează un adolescent nu un bărbat.

| LordCristobal a răspuns:

Nu ai gresit cu nimic si e mai bine ca s-a intamplat asa decat sa fi avut o relatie toxica cu el.
Acum tu trebuie sa mergi mai departe, sa iti vezi de cariera si sa te bucuri de viata.