Buna Trebuie sa recunosc ca si eu am trecut prin asta. eu i'am zis ca imi place de un baiat unei prietene comunee si ea deja a si facut un hocus pocus [vorbind cu el la telefon despre mine ]si brusc deodata ea m'a intrebat daca vreau sa fiu cu el [respectivul] la inceput credeam ca glumeste dar a fost cat se poate de serios. am fost o luna cu el. si nu regret nimic. dar in acea lunaa am invatat sa iubesc cu adevarat o persoana. adica am inceput sa tin la el si sa il iubesc cu adevarat. vorbeam foarte des cu el la telefon [si cand zic des ma refer k intr'o jumate de luna mi-am terminat 2500 de minute plus 7 euro credit + minutele si orele care vorbeam cu el aunci cand el ma suna.] ne mai intalneam dar atunci cand eram numai eu si el pur si simplu ma pierdeam si eram foarte timida [ eu nu sunt timida]. in fine asta nu mai conteaza. s-a sfarsit relatia o luna mai tarziu. pentru mine prea devreme. si asa am ajuns ca dupa 1 an. inca sa mai tin la respectivuu
ACUM SA REVENIM LA TINE
sfatul meu: este sa ii spui tu sau o alta persoana apropriata amandurora ceea ce simti tu pentru el si te rog sa ai grijaa ca el sa nu iei relatia o joaca
Sper sa fii fericita. Si daca te'a m ajutat sa'mi dai si mie o fundita
îi zici și tu răspicat, și sincer ce-i d e făcut, lucrurile astea se rezolvă mai degrabă între voi, cine poate ști mai bine ca el ce e in mintea lui, oricum, e interesantă povestea asta de dragoste, credcă e și el timid, fuge de adevăr, nu poate recunoaste niste lucruri, cît o să dureze tertipurile astea nu stiu!
Eu sunt baiat.iti zic,noua baietilor ne place sa fim sediusi nu sa seducem, asa ca fa tu primul pas si apropiete de el, apoi totul o sa vina de la sine.:*
Poate e timid. si e putin rasfatat si vrea ca el sa fie "curtat ". cel putin asa cred.
Buna eu zic sa iti iei inima in dinti si sa te duci la el si sa i spui ca il placi si apoi ii spui ca viata ta n-ar mai fi la fel fara el si chesti din suflet incearca ori cum incercarea moarte n-are? nu-i asa deci succes fundita?
Spune-i ce simti decat sa-ti faci iluzii mai bine spune-i exact tot ce simti si vezi cum va reactiona!
Cred ca ar trebui la o alta petrece sa-l iei deoparte si sa vorbiti, daca vezi ca, continue sa fie timid il intrebi direct daca te place.
Funda?