Mara,imi pare rau de tine,stiu ce simti,dar crede-ma,daca ar avea interese pentru tine, ar avea si timp, si daca ar fi doar 15 minute pe zi,ancearca sa-ti faci ordine intre sentimente, nu merita sa suferi.
Scriitorul OCTAVIAN PALER; scria an unele din citatele sale asa;
cine te face sa plangi nu-ti merita iubirea, iar cel ce te iubeste nu te face sa plangi.
Normal ca trebuie sa te desparti de el! A vorbit cu alta fata? Gata, incheiati relatia! Gizas, ce e cu viata ta? Esti putin paranoica! Adica poate e doar o coincidenta faptul ca i-a raspuns asa repede, si ca sa fiu sincer si eu dau confirmare la oricine imi da cerere pe facebook! Plus ca daca ti-ar place de elintr-un mod real, nu l-ai fi gen pus la incercare! O relatie se bazeaza pe incredere, iar daca tu iti pierzi increderea in el pentru ca a vorbit cu alta fata, scuza-ma dar el ar trebui sa se desparta de tine...
Sa nu ai incredere in nimeni de pe facebook ca sunt numai mistocari acolo si iti faci rau singura
Buna sa-ti spun drept si eu am vorbit cu un baiat pe net si aceeasi poveste mi sa intiplat dar cuvintele frumoasa ma facea sal iubesc mult dar totul a fost o minciuna mai incearca sal controlezi m-ai intindei o cursa si te poti convinge ramine numai la aprecierea ta cu drag spiridusa
Effy35 întreabă: