Uneori, intr-o casnicie mai apar si certuri, cumva sunt sarea si piperul, numai ca aici trebuie facuta o paranteza.
Ei doi se cearta, nu tare, dar vazuta din afara, cearta capata alte dimensiuni in fata copiilor, ei o vad la modul catastrofal, mai ales ca s-au inmultit cazurile de divort.
Insa un sfat: esti mare la cei 15 ani si jumatate,( multi inainte), poti depasi orice, trebuie sa te gandesti la un lucru; daca ei nu mai sunt fericiti impreuna va trebui sa ii lasi sa aleaga ce le este si lor mai bine, chit ca va durea, dar viata are si unele parti rele, nu numai bune!
Incearca sa stai de vorba cu ei separat, sa le explici ca ar fi mai bine sa se impace, sa treaca impreuna peste cele intamplate, sa caute o rezolvare, sa le explici ca te doare sufletelul cand ii vezi asa!
Succes! In seara asta poti sa discuti cu prietenele la telefon, sa le inviti la tine la o petrecere in,, pijama", macar asta te lasa?
Stai linistita, sintem citiva aici pentru oameni ca noi.Muncesc mine de dimineata si m-am obisnuit cu regimul asta de mai mult fara sarbatori.In privinta parintilor lasa-i in pace.Isi revin ei.
Stiu ca ti-ai dori sa fii cu cineva dar nu poti din cauza varstei... si eu stau singur pe acasa. am iesit doar sa vad artificiile si incerc sa ma bucur pe momentele acestea asa cum pot si eu.
Incearca sa vorbesti cu ceva prieteni sau ceva pe mess sau skype...iar daca nu sunt scrie-mi un mesaj si putem discuta pe skype sau mess
Sărut mîna Lory scuze dar nu inteleg un lucru, tu zici că ai 15 ani jumate iar la data nasterii tale apare născută in 1992 adică anul asta faci 20 care este anul real al nasterii tale atunci? Nu te supăra este doar o curiozitate. Sărut mîinile și nu m ai fi tristă.
Pot spune ca zilele astea au fost destul de bune...Dar iti zic sincer ca sunt zile in care nu mai pot,imi aduc aminte de niste clipe, niste greseli care acum ma afecteaza, au afectat persoana mea si cine am devenit.
Nici parintii mei nu se inteleg bine mereu...ma mir ca in aceste zile au fost linistiti.
Iar acum gandeste-te ca mama si tata dorm,pentru ca zic sa se odihneasca...ei bine tata a adormit in sufragerie,unde sunt si eu, si ma omoara cu sforaitul lui! Deci, sforaie ingrozitor! am ajuns sa ascult muzica la casti data foarte tare sa nu-l mai aud
Si pe la vreo 11 plecam in centru, in oras...deci cam asta e...
Imi pare rau,deh oamenii se mai cearta mai ales in casnicii.
La inceput cand ai mei se mai certau,era un adevarat dezastru pentru mine, dar acum privesc lucrurile altfel.
Nu ii iau in seama, ba chiar le mai zic cand se aprind mai tare:„Ce aveti mai? Aveti pitici pe creier?"Si atunci se uita la mine cu o fataaa si se potolesc.
@Cristi_din_Bucuresti : data de nastere nu am setat-o eu, cred ca data de la profil a fost setata si nu cred ca are multa importanta.Va multumesc pentru respect, dar cred ca ar trebui sa fie vice-versa pentru ca aveti o varsta mai inaintata
Imi dai si mie id tau sa vb daca vrei
Dar cati ani ai de nu te lasa afara? eu zic sa ii impaci. si sa iti arati dragostea fata de ei 2. si ca nu poti sa fie despartiti. Bafta!
Exista si zile bune
apai si la mine sunt certuri multe... parca sunt rock hardcore, p l m... nici la mine nu e prea roz tot timpul, dar totul o sa fie bine
Imi pare rau de tine... parintii mei cand se cearta se impaca in maxim 3 zile.
Pai mai intai as incerca sa ii fac sa vorbeasca intre ei si tu sa incerci sa le arati cat suferi din cauza acestei situatii
Si eu o sa stau doar in fata calculatorului, toti sunt plecati. Incerc sa imi pierd timpul jucandu-ma la un joc care ma "fascineaza" (chiar daca e de baieti), incearca si tu sa gasesti ceva care sa-ti alunge plictiseala, un film, un roman. Fii fericita e inceputul unui nou an, nu poti fi chiar atit de "melancolica" stand ca o statuie.
Iti urez cele bune.
anonim_4396 întreabă: