Doar vorbind cu el iti poti da seama care e adevarul.Nu te increde in ceea ce spune lumea, pentru ca lumea spune ceea ce ii convine. Vorbeste cu el sincer spune-i care sunt asteptarile tale de la el, dar nu in ultimul rand care-ti sunt sentimentele vizavi de persoana lui.
Poate i este frica sa aiba o relatie cu tine si fata aia e doar o modalitate sa te uite, noi barbati nu ne recunoastem sentimentele ca sunt slabiciuni se nu ne permitem de aia cateodata se descarca ca nu avea cui tie pai iar fugea de iubirea aia, el fuge de tine dar te iubeste, si tu il iubesti, trist ce sa spun
Ar fi trebuit sa nu va programati despartirea. Ar fi trebuit sa cautati in sufletele voastre puterea de a ramane impreuna indiferent de distanta si de greutati, sa fiti acolo unul pentru celalalt, sa comunicati, sa va spuneti ce simtiti unul pentru celalalt, sa faceti gesturi frumoase, sa incercati sa va vedeti. Timpul nu este pierdut. Daca inca il iubesti (si eu cred ca il iubesti, altfel nu puneai intrebarea asta, ai fi stiut clar ca nu te mai intereseaza de el), spune-i ce simti pentru el, spune-i ce ai vrea sa se intample, incercati sa va "regasiti". Daca vine pentru tine, si el are inca sentimente puternice pentru tine. Este pacat sa va pierdeti unul pe celalalt. Nu lua in seama ce spun altii, important este ce simtiti voi doi.
Daca te hotarasti sa urmezi acest sfat, nu il certa pentru nimic, nu ii reprosa nimic si stabiliti intre voi sa va iertati pentru lipsa de comunicare si pentru deciziile care au dus la despartire.
Daca nu tine la tine si te vrea doar pentru... da-l dracu, daca tinea cu adevarat te cauta si te suna macar seara macar cate 1 ora
Da, esti indragostita pana peste cap , Ce sa-ti zic... inghetata, filme, iar daca se iveste altcineva, profita.Cred ca doar vei suferi daca continui cu el, dar...ei bine, alegerea iti apartine, dragostea e totusi oarba . Good Luck!
Sabina2001 întreabă: