anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

verisorul meu are cateva probleme cu prietena lui. El m-a rugat pe mine sa ii caut sau sa ii scriu o declaratie de dragoste in engleza. Nu mi-a venit nici o idee. Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| florina_8116 a răspuns:

Nu Sunt Eminescu
Sa Scriu Poezii
Dar O Amintire...
Iti Pot Oferi! : Te Iubesclove struck

Precum Soarele Rasare
Dupa Muntii Cei Stancosi
Tot Asa Si Viata Mea
Dupa Ochii Tai Frumosilove struck...Te Iubesc Maxim

Mai acceptat asa cum sunt si acum faci parte din sufletul meu! Te iubesc!

Din apa marilor as vrea sa impletesc
Cuvantul dulce " Te iubesc!"
Si tie sa ti-l daruiesc
Ca esti tot ce imi doresc!

Iti multumesc pentru ca existi
In viata mea si pentru ca ma ajuti
Sa inteleg ce inseamna
Sa iubesti si sa fi iubit!:X:X:X

Of the sea I want to knit
Sweet Word "I love you!"
And you give it to you
As esti all I want!

Thanks for exist
In my life and for helping me
To understand it
To love and be loved!: X: X: X

Te iubesc pentru ceea ce esti,,,te iubesc pentru ca ai aparut in viata mea si pentru ca ai facut-o sa lumineze,,,esti ingerul meu pazitor,,, esti tot ce mi-am dorit vreodata,,, TE IUBESC nebunatico! I love what you are, 'I love you because you came into my life and you made it shine, "you're my guardian angel, " you're everything I ever wanted, "I LOVE YOU nebunatico!

imi pare rau pentru toate clipele in care nu ti am spus ca te ador.imi pare rau pentru toate clipele in care nu am fost sigur de ceea ce simt pentru tine.regret enorm ca nu ti am spus ca te iubesc,la ultima noastra intalnire,in acelasi loc,pe aceeasi banca.iar azi cand tu nu mai esti,cu ochii in lacrimi cad in genunchi privind spre cer, si intreb de ce, de ce mi te a luat.sunt eu, si atat am ramas...un suflet pierdut fara tine...

I'm sorry for all the moments in which I told you I love you... I'm sorry for all the moments in which I was not sure what I feel for you. I regret enormously that we said that you do not love you Since our last meeting, in the same place, the same bank.and now when you're not with tears in my eyes fall on my knees looking up to heaven and wonder why, why you got me. I am and so. I was a lost soul without you...

sunt si in romana si in engleza
sper ca ti-am fost de folos

2 răspunsuri:
| florina_8116 a răspuns:

CAnd iubesti esti cel mai neajutorat om de pe pamant,doar iubind cunosc frumusetile vietii cu adevarat viata e frumoasa si merita traita din plin,vremea trece, vremea vine, eu nu ma despart de tine te iub.si in engleza...:When you love most helpless man on earth, just loving life beauties really know life is beautiful and worth living to the fullest, time passes, the time comes, I'm not breaking up with you love you(este tradusa cea de mai sus)

| gm_4249 a răspuns:

Salut,,eu in rusa pot sa te ajut )))))))