| CătălinaMiruna820 a întrebat:

Bună, vi se pare normal să-mi întrețin mama la 30 de ani ai mei din motiv ca nu vrea sa munceasca și-mi cere zilnic bani, nici de mutat nu ma lasă sa mut sa am viața mea?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Normal este sa-ti ajuti parintii, daca acestia nu se pot ajuta singuri. Daca mama ta este apta de munca atunci ar trebui sa munceasca.
Pe de alta parte stai in casa acesteia, asa ca este normal sa participi la cheltuielile cu utilitatile (electricitate, gaz, apa, etc).
Si nu inteleg cum nu te lasa sa te muti, ai 30 de ani si nu te tine legata.

| gabicoo a răspuns:

Nu.

| StoicAnalysis a răspuns:

Normal ca nu.

| FreddieM a răspuns:

Daca noi iti spunem, ca de exemplu nu e normal sa fii,, folosita/exploatata/mulsa de părinți, gata, de maine vei urma sfaturile noastre?
Lasa-ne pe noi, ești destul de matura ca sa faci diferența intre plus si minus, stii prea bine răspunsul, asa ca mai bine începe sa iei niste decizii in favoarea ta.
Cheers

| Miruna333 a răspuns:

Nu, parintii isi cresc copiii, nu invers. E fix responsabilitatea parintelui. Chiar daca nu are bani, nu poate depinde de copil, atunci clar este profitor. Parintele isi ajuta toata viata copilul, si nu cere sau accepta bani de la el. Ala nu mai este parinte. Cum adica,, nu te lasa''? Din moment ce ai peste 18 ani, nu iti poate impune nimic. Scapa din acel mediu toxic si las-o pe mama sa isi faca bani singura, sa se descurce, sa nu mai stea cu mana intinsa

| iulia0514 a răspuns:

Cum adică nu te lasă să te muti te tine legat?

Răspuns utilizator avertizat