Daca i-ar placea de tine ar fi cu tine fara poate si vom vedea, probabil nu-i place atitudinea ta sau ai fost un pic prea insistenta sa iti dea un raspuns, la unii nu le plac persoanele insistente.
Omg. Atata prostie inghesuita in cativa bytes, nu am mai vazut NICIODATA. Trec peste faptul ca este dificil de urmarit textul tau...
Tipul vrea sa faceti sex. Atat. Si daca veti face si va fi multumit, te va cauta inca de cateva ori.
Daca nu, nu te va mai cauta, decat in perioade nasoale ale vietii lui.
Oricum, ti se va duce vestea ca esti usuratica (desi e foarte posibil sa fie singurul tau partener pe urmatoarea perioada).
Sfatul meu? Prezervativ si un bax de servetele - pentru lacrimile de dupa.
Ok 1. el are 17, tu 14 si nu mi se pare ok. 2. tipu nu te place, e evident ca isi bate joc de tine (crede-ma ca am experienta) 3. nu mai pune pe altii sa vorbeasca in locul tau pentru ca nu iese niciodata nimic serios din asta si iti garantez ca tipu stia ca tu ai pus-o pe aia sa vorbeasca cu el si 4. TU iai cerut prietenia si nu e ok. daca ai demnitate nu mai face niciodata asta. poate in reviste gen coolgirl si asa spune ca vai, daca iti place de el sari pe el da nu e asa, revistele alea produc fete de duzina. putine sunt fetele care chiar se respecta.
Un baiat, apreciaza totimpul ceea ce nu poate avea."1"Ai avut foarte mult de pierdut, in faptul ca i-ai spus tu sa fiti impreuna! Trebuia sa il lasi pe el sa iti spuna chiar daca urma sa astepti ceva timp, pentru ca daca chiar ii place de tine venea el la tine."2"Daca luam situatia pe o alta "parte" faptul e consumat deja! "3" Incearcas sa nu mai fi atat de insistenta, nimanui nu ii place o persoana atat de insistenta, in special baietiilor( in general)! Sper ca ti-am fost de ajutor, succes!