| Teodora135 a întrebat:

Bună vin și eu cu o întrebare sper să mă ajutați.Momentan eu locuiesc cu iubitul meu la părinți lui avem și un copil împreună cel mic are aproape un an eu am 17 ani iar iubitul meu are 19 ani la mine tata a decedat iar eu nu am ascultat de mama și mi am făcut iubit el oricum e un tata responsabil pentru copil și când i-am zis de sarcina a rămas alături de mine. Problema e cu ai lui ca ei spun ca sunt prea mica pentru el și ca nu e ok ca ne am grăbit sa facem asa de vreme copil ca doar romi fac asa și noi suntem români iubitul meu muncește pentru ca vrem sa luam o casa doar pentru noi 2 și pentru băiețelul nostru.Modul de rezolvare al acestei situați cu parinți lui care ar fi?

3 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Și surorile mele sau măritat de la 17 ani, cea mai mică de 18 nu sa măritată că nu vrea încă și este absolut normală să se mărită când consideră ea căi bine pentru ea.

Nui numai la romi asta este și la turci, musulmani și moldovenii își dau fetele între ei neamuri oricine face asta, dar nu se spune. Ăsta este Adevărul meu care îl știu eu!

Nu consider normală să măriți o fată de la o vârstă atâta de fragedă fiindcă îi răpește adolescența libertatea de a-și trăi adolescența și copilăria la 17 ani eu nu consider că este bine și normal. Da până la urmă a fost decizia ta săte mariți și să accepți să fi soția lui, nimeni nu tea obligat ai ales sigură să faci pasul asta nu tea forțat nici părinți tăi nici nimeni.

Amândoi încât sunteți la început de drum nu cunoașteți viața nu știți viața dar cu ajutor părinților tăi vei putea învățat de la mama ta totul dacă îți dorești și vrei.

Eu sunt țigan din partea tatălui meu și jumate turc, din partea mamei mele. Pentru mine Dumnezeul și Hristos sănt pe primul în inima mea sufletul meu și viața mea.

| ioana748 a răspuns:

Rabdare si fara discutii contradictorii inutile.
Cel mai bine ar fi sa va mutati singuri.

| AliGab a răspuns:

Inainte asa se maritau fetele. Mai bine la 17 decat la 33. Eu vreau sa ii incurajez pe baietii mei sa se casatoreasca devreme, ca eu m-am casatorit baba si tare greu este