| natalia27352722 a întrebat:

Buna! Vine ziua bunicului meu care împlinește 75 de ani. As vrea niste sugestii de cadou.
P.S. : Trebuie ceva care nu consuma gaz, curent etc. si care nu este foarte scump

Răspuns Câştigător
| mi25 a răspuns:

Depinde ce hobi are sau ce ii place.
De ex. Daca ii place vinul, o sticla de vin bun. Daca sta in casa mult, o pereche de sosete mai groase sau papuci de casa.
Majoritatea oamenilor in varsta nu asteapta ceva scump, dar sa fie semnificativ pentru ei.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Un tablou, tu și el, la vârsta aia apreciezi doar asta

| gabicoo a răspuns:

Lumânări! Astea nu consuma nici gaz, nici curent! Luminează și încălzesc!

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

O pereche de mănuși, papuci de casă, o cămașă, etc.

| Alina0124 a răspuns:

Un articol vestimentar, un album foto, un tablou cu familia, un șah.

| mi25 a răspuns (pentru Alina0124):

Hai ca ai pocnit-o. In afara de articol vestimentar (cu retinere si la asata), nimic nu se potriveste din ce ai spus.

| Alina0124 a răspuns (pentru mi25):

Nu văd să fii tu cel ce a pus întrebarea, deci te rog să te abții de la comentarii. Mulțumesc.

| mi25 a răspuns (pentru Alina0124):

Forumul este pentru discutii. Fiecare care vrea poate sa comenteze. Macar atat ar trebui sa stii: daca scrii pe acest forum esti expus sa fi criticat, sa ti se comenteze ceea ce scrii. Nu este forumul celui care pune intrebarea si nici al tau sa-mi ceri sa nu comentezi. Vezi-ti de lungul nasului. Si cu atat mai mult, cu cat esti pe langa subiect. Unei persoane la aceasta varsta nu-i mai faci asemenea cadouri. In al doilea rand, nu se mai pun pe pereti tablouri de familie. Etc.