| KaryKarinuta a întrebat:

Vinerea viitoare implinesc 12 ani. Mama imi spunea ca nu stie daca mi-o mai face. Ca de facut imi faceam duminica. Iar eu incepusem cam nasol anul scolar. si ieri am luat un 6 la mate.
Mama mi-a spus sa imi iau gandul de la petrecerea de ziua mea sad
Nu stiu de ce. parca as avea o mica mica mica mica micaaaa speranta ca mi-ar face-o.
Va rooog! Ce ar trebui sa fac pentru a-mi sarbatori ziua de nastere? Am nevoie rapid de sfaturi! Va rog! :/

4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Asa cum tu ai pretentii sa iti faca toate poftele, si parintii tai au asteptari sa le rasplatesti efortul lor prin note bune la scoala.
Crezi ca cere prea mult?
Poate nu sunt posibilitati financiare, la acest aspect nu te-ai gandit?
Important ar fi sa iti indrepti situatia la scoala si prin faptele tale ai tai parinti iti voor face o bucurie, nu conteaza cand, importanta este sa vada ca te straduiesti
La multi ani in avanswinking

| NoName0x0 a răspuns:

Indreapta.ti notele proaste si 100% ti.o va face!

| Aimee33 a răspuns:

Bună!
Incearcă să inveți mai mult si mai bine pentru școală, să asculți de mama ta și să fii responsabilă. Poate, văzând că ești silitoare si ascultătoare, o va lasa inima și o sa te lase să-ti organizezi petrecerea de ziua ta happy.
O seară frumoasă! :*

| deeaty a răspuns:

Crede ma....mama ta iti spune doar asa spre binele tau in legatura cu invatatura.....profitand ca va fi ziua ta a zis si ea asa numai ca sa te sperie sa pui burta pe carte......Iti va face ziua stai linistita! Oricat de suparate ar fi mamele pentru note ....tot se gandesc la ce e mai bine pentru tine si vor sa ne vada fericiti happywinking