| fatadenota10 a întrebat:

voi cat timp stati la pc?
sunt fata si am 16 ani, mama nu-mi pemrite sa stau mult, s-a intamplat ca sa stau pana la 5 dimienata cand nu era acasa.
imi interzice sa stau mau mult de 12 jumate, ce credeti?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu stau cat am nevoie la serviciu, plus 1-2 ore acasa. Dar sunt adult. Tu, daca tii la sanatatea ta, nu stai niciodata mai mult de o ora pe zi, si nu mai mult de 5 zile pe saptamana (adica iti alegi doua zile pe saptamana in care nu ii dai drumul deloc). Nu e cazul sa ti se interzica, la 16 ani trebuie sa fii destul de matura si inteligenta sa stii singura ce e bine pentru tine si sa nu incalci niste reguli minime.

| Acadeeeaa a răspuns:

Eu stau zilnic 4-5 ore big grin.
Depinde.

| Libelle a răspuns:

Cam cat vreau, adica exagerat de mult.
Cand incepe scoala sper sa ma pun la punct la capitolul asta si sa stau maxim 2 ore pe zi.

Despre tine...se gandeste la binele tau si are dreptate.eu nu prea va inteleg ce naiba ai putea face in toiul noptii la calculator, in loc sa te bucuri de orele de varf de nani?

| Xgirl a răspuns:

Hm...biata de tine, eu stau cam pan la1, 2 depinde si ziua cand ma plik dar nu stiu dormi cu mama ta sau cum ca daca ai camera ta atunci poti sta si mai mult dar mna e destul de suficient si 12 jum ca sa zicbig grin

| mihaela455 a răspuns:

Am stat si pana la 10 dimineata laughing
In vacante, ca ma plictisesc tongue

| Mashiro a răspuns:

Mmm in general 3 4 ore si sta intre orele 12 si 17 nu alta data uneori se intampla sa uit in vacante si o iau razna

| Biby a răspuns:

Buna.
Este spre binele tau.Nici pe mine nu ma lasa mama, dar eu nu o ascult si o las sa tipe la pereti.laughing
In vacante min 7 ore-max 15-16.
Si in timpul scolii:cam 7-8 ore.