Amicitia este mai de pret decat cateva saptamani cu un baiat cu care mai apoi, dupa despartire, lucrurile sa stea f ciudat si sa va evitati unul pe celalalt.
Raspunsul ti l-ai dat chiar tu prin detaliile legate de timp. Desigur ce e mai indelungat nu e necesar si mai bun
Asta chiar e o intrebare buna...
nuste, depinde de cat timp ii cunosc, si in primul rand cine m-ar pune sa aleg. Un prieten adevarat nu ti-ar cere asta...
As alege o amicitie, cu siguranta. De ce sa aleg o dragoste de scurta durata si apoi, dupa ce aceasta se va incheia nu se stie daca relatia cu amicii va fi aceeasi.
Asa a patit o prietena...am fost cele mai bune prietene, mergeam impreuna peste tot, faceam totul impreuna, eram de nedespartit pana intr-o zi cand ea a crezut ca a gasit iubitul perfect. De atunci a inceput sa nu mai umble cu mine si cu ceilalti din cercul nostru de prieteni, s-a schimbat foarte mult si nu pot spune ca a fost o schimbare in bine, din contra. Si, bineinteles dupa ceva timp relatia ei cu acel tip a luat sfarsit. La cine crezi ca a ajuns dupa ce s-a despartit de el? La noi, prietenii ei dintotdeauna, dar acum nu mai e ca la inceput, suntem mult mai reci fata de ea, acest lucru fiind involuntar.
Parerea mea este ca niciuna din ele nu ai cum sa stii cat va dura.Eu as alege dragostea, ca nu se stie daca o sa mai gasesc iubirea in viitor.Amici or sa mai fie! Intrebarea nu se referea la prieteni sau cel mai bun prieten, ci la AMIC!
Pai daca relatia de dragoste nu ar dura mult, atunci as alege logic o prietenia pe viata!
Daca se pune problema asta atunci exista o atractie. In cazul asta nu va puteti considera simpli amici. N-ai de unde sti cat va dura dragostea sau "amicitia". Si poti fi amic si dupa o relatie, daca se intampla vreo minune si nu ramane nici unul cu sentimente sau orgoliu ranit. De multe ori amicitiile de genul asta sunt ca un teren minat, daca nu stiu amandoi foarte clar ce vor. Dar nu e cazul vostru. Si oricum daca vei fi tentata tot va deveni dragoste, indiferent de sfaturile de aici.
Da cine iti garanteaza ca amicitia va dura? iar daca ai alte sentimente decat amicale fata de prietena ta...normal ca DRAGOSTE. Iar in afara de asta, daca iti place de prietena ta si alegi sa fiti amici, nu o sa dureze deoarece intervine geloziadaca era o simpla intrebare, asta e raspunsul meu, daca esti in situatia asta, gandeste. te ce simti tu pentru ea.
Salut de ce crezi ca prietenia va dura mai mult ca dragostea de ce nu crezi inver? Eu zic ca dragostea mai mult va dura pentru ca o sa va aratati bunatatea unul fata de celalalt si sentimentele, o sa va cunoasteti mai bine mai indeaproape si o sa fie super zic eu, acum voi stiti ce e mai bine eu am dat un sfat poate te pui si te gandesti si la ce zicem noi peaici daca tot ai pus intrebarea.
Eu zic ca o relatie se bazeaza in primul rand pe incredere...de ce sa nu alegi dragostea in care sunt incluse ambele atat dragoste cat si prietenie...depinde cat ii de sincera relatia
sînziana24 întreabă:
anonim_4396 întreabă: