| Clementine a întrebat:

Voi ce calităţi credeţi că ar trebui să îi insufle un părinte copilului său?

Răspuns Câştigător
| MoMoScumpik a răspuns:

Dragoste,respect,sinceritate,valori si invataturi morale care il vor ajuta sa isi castige si el respectu in societate si sa invete sasi indrepte greselile.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incredere in sine, respect fata de semei si sa-l invete sa nu minta.

| anonim4565 a răspuns:

Sinceritate,dragoste,respect,Iubirea de Dumnezeu
mai sunt si altele.

| zahre a răspuns:

Blandetea, bunatatea, dragostea fata de Dumnezeu, de Iisus, de oameni, de parinti si respectul.

| Andruskaaa a răspuns:

Buna! Un parinte ar trebuie sa vegheze asupra binelui copilului sau si sa aiba grija ca acesta sa aiba parte de o invatatura buna si sa isi formeze un ansamblu de treasaturii morale si intelectuale superioare. Educarea lor trebuie sa fie dirijata spre corectarea esecurilor de temperament / comportament si creearea unei personalitati simple dar complicate si unui caracter superior social, pe plan individual. Astfel parintele este, pentru copilul sau, un model in viata, pe plan sentimental, social si financiar. Parintele are obligatia morala de a isi creste copililul intr-o atmosfera de pace, armonioasa care sa nu aduca comportamentului copilului eschivari ale caracterului. El ar trebui sa ii dovedeasca copilului ca il iubeste, trebuie sa il inteleaga sa nu il certe pentru esecurile la scoala, acasa, la munca, trebuie sa il incurajeze indiferent de circumstante, sa il invete ce este credinta, cine este Dumnezeu, sa il creasca cu blandete si sinceritate. Sa il invete ce este respectul si sa il " oblige " sa il foloseasca, sa ii transmita invataturii morale care trebuie luate in calcul. Astfel parintele este un model de viata pentru copil si trebuie sa se poarte ca atare altfel copilul va fi un esec total si nu va putea face parte din societate, nu se va simti bine in comunitatea din care face parte si bine inteles ca daca nu va fi invatat lucrurile de baza nu va sti nici el, la randul lui, sa isi invete copii si nu va pune in functiune acest " sistem de operare " care ajuta planeta. Sper ca ti-am fost de ajutor si imi pare rau daca am vorbit in termenii mai complicati dar eu sunt pshiholoaga.