Cauta ceva ce iti place si incearca sa te dezvolti. Eu de ex citesc, merg la sala, alerg, merg cu bicicleta si acum am inceput sa invat sa merg cu skateul, sunt in Olanda cu munca momentan, si na ma ajuta si infracstructura, dar sigur fiecare om are chestiile lui care ii fac placere
Pai ma trăzesc în fiecare dimineață la ora 5 fac un dus rece rece de tot după ma îmbracă comobor jos iau căruțul și ma duc și pun 3 rânduri de saltele pe șezlonguri după ce am pus 3 rânduri de șezlonguri iau teul și întind toată plajă cu el și după ce am întins și plaja și malul m-a dus sa întind și în fața la restaurant și locul pentru copii de joaca după ma schimb de haine fac un dus rece rece de tot și ma îmbracă de hainele de plaja și începe sa iau comenzile suc băuturi mâncare și le aduc iau bani aduc la casă dupa aia ma duc pe plajă sa iau altele comenzi și sa dau salariale dacă trebuie și vin clienți noi după aduc paharele și farfurile care au rămas pe plaja ori le spăl eu cât de repede pot bine de tot ori le spală altcineva adică o fată care este mereu acolo sa spele tot ce este de spălat dupa aia ma întorc pe plajă și aștept următoarele comenzi și clienți asta este tot. Chiar azi am avut liber m-am dus și m-am tuns și mi-am loat un tricou sampon și pasta de ținti doar ca am uitat sa iau periuța și sunt puțin obosit sa ma întorc înapoi sa mai iau și periuță vreau sa fac dușul și sa ma culc puțin ca mâine trebuie sa fiu în forță aste tot
Eu citesc, vizionez un serial sau scriu. Mai si pictez, dar rar si la comanda. De cateva ori pe luna ies si cu prietenii. Televizorul nici mie nu imi place, nu vizionez. De 2 sau 3 ori ies afara pe zi, ca sa plimb cainele.
Incearca sa iti gasesti un hobby sau sa te uiti la un serial care iti face cu ochiul, nu la un film. Daca nu iti place sa citesti romane, poti sa incerci o carte de poezii (si nu, nu ma refer la genul de carte "Mihai Eminescu - Poesii" ).
Eu am o listă cu lucruri pe care le fac când ma plictisesc. Poate te ajută și pe tine :
1. Spăl haine
2.Îmi fac patul
3.Mă antrenez (sport)
4.Citesc
5.Învăț altă limbă
6.Scriu o carte / poveste
7.Ud plantele
8.Alerg prin parc
9.Fac planuri pentru viitor
10.Merg cu bicicleta prin parc
11. Gătesc
12.Dau de mâncare la pisică (Eu am pisică)
13.Desenez
14.Ma uit la un serial
Daca ești interesat de seriale îți las și o listă cu serialele mele preferate, poate îți plac și ție :
1.Who are you school 2015
2.Ja-myung
3.Vagabond
4.Ask laftan anlamaz
5.Hotel del luna
6. Akrep
7.Dong-y concubina regelui
8.Las fierbinți