Îmi pare rău pentru ca treci prin aceste momente. Nu este ușor sa ne obișnuim cu asa ceva.Pe mine personal m-a ajutat studierea atentă a subiectului despre moarte, înviere, suflet, pe care l-am găsit în Biblie. Îmi aduce multa alinare sa știu ca ii voi putea revedea pe cei dragi care au murit.
Buna. Totul va fi bine, moartea e ceva natural, ea nu va mai suferi si va fi intr-un loc mai bun. Fii fericita, asta si-ar fi dorit. Traieste-ti viata astfel incat sa o faci mandra.
Gândește Daca Doame feri moare gândeștete că ea te păzește e sus și roaga-te pentru ea dacă e nevoie du-te la psiholog și încearcă să fi tare
Buna. Eu consider ca e ok sa fii trista, dar gandeste-te ca bunica ta s-ar simti extraordinar de rau sa te vada ca suferi. Adevarul e ca se zice atunci cand plangem pe cineva care ne paraseste nu o facem pentru el, ci pentru noi.Numai noi, oamenii plangem dupa persoanele dragi cand mor pentru ca o sa le simptim lipsa. la randul nostru altii or sa ne simta lipsa dupa ce murim, dar asa e viata. Partea frumoasa e ca niciodata nu o sa fim singuri. Avem familia, prietenii, lumea, mereu sunteti inconjurati de oameni ..Ne nastem si suntem datori cu o moarte. Lucrul asta e inevitabil.Dar oricum ar fi trebuie sa ne bucuram de viata, nu? Cu momente bune, cu momente rele. asa e. Sper sa simti mai bine pe viitor, oricum ea o sa fie mereu langa tine, chiar daca nu o sa fie si fizic, ea oricum o sa fie. Fii tare! :*
Pai este greu pentru toti sa trecem peste asta. Dar o sa reusesti si totul va fi bine. Pai eu zic ca te poti descarca plangand si petrecand cat mai mult timp cu ea, cat mai poti. Vorbeste cu ea, spune-i ce ai pe suflet. Sper ca te-am ajutat
Va multumesc pentru incurajari. Bunica mea a murit aseara, nici acum nu constientizez acest lucru. O sa incerc sa fiu puternica. Va multumesc pentru raspunsuri, mi-ati fost de mare ajutor.
Cum puteti sa-i spuneti asa ceva? ea sufera! Asculta, daca chiar va muri Doamne Fereste, fii o fata mai buna si roaga-te pentru ea asta e ideea care te ajuta sa treci peste cu ajutorul lui Dumnezeu dar daca nu,... Poate un psiholog! Fii tare! Nu uita ca nu ramaii singura!
DaveMustaine întreabă: