Ca sa te poti intelege cu ea, ar trebui sa doreasca si ea acest lucru, eventual sa faceti cateva sedinte de terapie pentru o mai buna comunicare intre voi.
Posibil fiind sora mai mare, undeva in subconștient esti doar un intrus si ea are autoritate totala, ea este cea importanta.
Aceste lucruri ar fi trebuit discutate cu mama. Mama ar trebui sa fie cea care are ultimul cuvânt si ar trebui lase sora mai mare sa si desfasoare personalitatea histrionica pana cand tu spui ca te deranjeaza acest lucru.
Asa aparent poate are dreptate, dar parca abia asteapta sa ti faca cate o observație.
La faza cu stopul si cearceaful, ar fi trebuit sa empatizeze cu tine stiind ca in perioada aceea nu te simti prea bine.
Ca sa ai o relatie buna cu ea ar trebui sa i recunosti autoritatea, sa i dai atentie si importanta. Insa acest lucru ar însemna ca la un moment dat sa ti faca total programul vietii, sa fii ca o marioneta ai ei si nu este usor.
Probabil la un moment dat, fiecare va fi cu propriul drum si vei fi independentă.
Uneori fratii se inteleg si sunt prieteni alteori nu se inteleg si cam atat.
Toate cele bune si zi linistita❤️
Pai surorile mai mari considera ca trebuie sa aibă grija și sa le reproșeze mereu greșelile surorilor mici, eu nu am frați sau surori dar îți pot spune ca o sora sau uj frate mai mare este persoana care te va critica cel mai mult in viata dupa părinți! Asta se va termina când vei împlini 18 și ea te va considera matura, pana atunci ea considera ca trebuie sa iei aminte mereu ca ești sora mai mica
Eu am 1 sora şi 1 frate sora mea are 16 ani şi fratele 30 eu 25 mă înţeleg foarte bine cu ei 2 sora mea stă la mine pentru ca părinți noştri sunt în străinătate. Uite îţi dau un sfat daca vrei sa ai o relaţie mai bună cu sora ta comunicaţi. Sper ca îţi e de folos răspunsul