Pai realitate este simpla. A devenit o relatie toxica si asta nu e relatie de viitor, deci ar fi cazul sa te obisnuiesti cu ideea si sa termini relatia.
Am avut si eu relatii toxice, la inceput totul e frumos .
Nu stau sa iti scriu acum romane pe care probabil le stii deja.
Realizezi ca nu mai merge cu el, trebuie sa accepti situatia si trebuie sa il faci sa accepte situatia. Nu veti putea ramane prieteni dupa atata timp de relatie, dar sa stai intr-o relatie toxica, e fix alegerea ta si numai vina ta (sper ca intelegi ideea).
Faptul ca citesti, asta dovedeste iq-ul tau mai ridicat fata de al lui.
Sunt carti proaste si carti bune, fiecare selecteaza ce vrea din carti. Faptul ca lui nu ii convine sa citesti, e fix dovada prostiei.
Probabil dupa atata timp a aparut obisnuinta si nu e asa usor sa renunti la persoana respectiva. Dupa ce renunti o sa iti mai vina sa ii dai mesaje s-a.m.d.
Dar este o relatie toxica si o persoana nu se schimba, doar se maturizeaza.
Succes!
Punct si de la capat.
Ce am putea sa-ti spunem mai mult...
Apropo, e interesanta cartea. Nu trebuie neaparat sa iei ad litteram tot ce scrie, dar e ok. In orice caz, nu sunt "idei prostesti".
Nu vei mai putea ajunge la situatia din acele prime 6 luni. Chiar daca il vei determina intr-un fel sau altul sa se poarte mai bine, schimbarea va fi temporara. Nu te mai iubeste, nu te mai respecta, nu te mai apreciaza. Sta cu tine dintr-un interes (sex, gura parintilor, ii gatesti si il speli...) sau pur si simplu din lene.
Parerea mea este sa pui capat relatiei. Nu iti va fi usor, dar e o vorba: "sfarsitul groaznic este preferabil groazei fara sfarsit".
Gaseste pe altcineva. Orice inceput are si un sfarsit... daca pui prea mult la suflet, iar pe el il doare la "bass" de tine, mai bine spuneas!