| Angelww a întrebat:

Voi incerca sa fiu mai concreta dar am si multe de zis. Am o situatie acum cam dificila. Cu un an in urma am fost sa-mi cumpar un telefon nou, mentionez ca sunt peste hotare. Baiatul care mi-a vandut telefonul a accesat de datele mele si mi-a scris dupa o ora doua maxim ce faci, poate iesim in oras. Este mai mare ca mine dar nu merge vorba de 40-50 de ani. Eu am 20 momentan. Eu ma cam pricepeam care are iubita si intr-o zi el mi-a zis ca da are prietena, sunt impreuna de 2 ani dintre care 7 au fost cei mai buni prieteni. Eu m-am opus deodata dar intr-o zi am scapat situatia si m-am culcat cu el. De atunci pana acum noi suntem intr-un tip de relatoe ca nu stiu cum sa il descriu. Intre timp la 3 luni de cand am incetat sa vorbesc cu el din cauza ca are iubita el m-a contactat si a zis ca ei s-au despartit din cauza ca nu se intelegeau bine si ca una dintre cauze am fost eu fiindca avea cu mine ceea ce nu avea cu ea. Deci again de cand s-au despartit noi suntem intr-o relatie dar mi-i greu sa o inteleg fiindca in capul meu este doar ca ma are pentru sex si nici nu prea bag tare cu sentimentele pentru el dar din alta parte tin la el si mi-i bine si cred ca il iubesc un pic dar el este atat de diferit, el nici nu vrea sa ma piarda dar nici nu face fata ca ma are. Am avut unele pauze cand eu renuntam la el fiindca nu imi placea ca nu organiza nimic pentru noi sa iesim undeva doar la el acasa si in pat si el mereu era primul ce imi scria sa ne intoarcem inapoi. Problema mea de acum care cer din suflet sa-mi dati un sfat este ca nu am atentia necesara cand noi nu suntem impreuna si cand suntem nu prea avem despre ce discuta, plus vorbim engleza intotdeauna. Nu stiu la ce sa ma astept dar si ceea ce stiu este ca este in pat doar cu mine 100 %.

2 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Deși am inteles mai greu ce ai scris am prins ideea.
Problemă voastră este ca nu va potriviți.Voi funcționari bine doar in pat, în viata de zi cu zi nu aveti nici o treaba.Mai bine propune-i sa mentineti relația la stadiul de aventură și poate sa rămâneți prieteni, dar cauta in alta parte iubirea ca la el posibil sa nu o găsești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa termini cu el pentru ca dacă a înșelat-o pe prietena lui o sa te însele și pe tine. Nu prea pare serios asa din prima. Dacă el de la început pășește cu stângul.