Relația de prietenie autentica este pe cale de dispariție. Sa zicem că am încredere în 2, 3 persoane, dar în niciun caz 100%. Nici macar in mine nu am.
Am incredere, dar nici sa ii spun toate secretele mele. Este foarte greu sa vezi cine iti este prieten si cine nu. Pot sa spun ca cea mai buna prietena a mea este bunica.
Prietenia este probabil singurul parteneriat pur si neconditionat, de cooperare intre fiintele umane. Da, am incredere in prietenii mei, prieteni ce pot veni mereu in vizita si se pot simti ca acasa, acelasi sentiment avandu-l si eu la ei. Dar asta pentru cei care au "norocul" de a trece prin momente dificile. Un prieten, chiar daca nu poate ajuta material, te poate ajuta cu sustinere, o vorba buna, iti ofera umarul lui, iar sustinerea ta fata de ei va fi mereu neconditionata, naturala si dorita. Relatia de prietenie este despre incredere si sustinere. Si este ambivalenta. Timpurile grele pot filtra relatiile de prietenie foarte bine. Si, cel mai probabil, nu vor fi cantitativ descrisi, ci calitativ.
Salut.foarte buna intrebare. Increderea reprezinta suportul pe care se construieste relatia noastra cu cei din jur. Increderea se castiga greu si se pierde repede.
Increderea este un sentiment. Este sentimentul de liniste, de siguranta pe care il avem alaturi de oameni, de tovarasul de drum cu care te incumeti sa pleci departe, de prietenul langa care dormi, langa consoarta caruia ii incredintezi viata.
JustOurSmile întreabă:
Mandy întreabă:
anonim_4396 întreabă: