| perfectgirl7 a întrebat:

Bună voiam să vă cer şi voiam o părere în legătură cu cine are dreptate, deci eu mă cert cu tatăl meu pentru că când eram mică bea mă bătea mă alunga afară din casă dezbracată când era frig noaptea ziua oricând i se punea lui pata şi toată lumea râdea de mine la şcoală şi acum am 23 de ani şi îmi reproşează că eu de ce nu am făcut ce a făcut x sau y cu viața lor şi eu îi spun că din cauza lui că m-a tras în jos atâția ani şi nu m-a ajutat nici financiar şi în nici un fel şi el îmi spune că a fost normal să facă aşa să bea și să mă bată să mă alunge de acasă că şi x a făcut la fel şi fata lui a făcut aia și aia și spune că e vina mea că eu nu sunt la fel realizată, fata pe care o dă el exemplu că și tacsu a fost la fel și a ajuns bine a făcut copil la 16 ani sa lăsat de şcoală şi sa măritat și a făcut liceul la serial și lucrează și de mine nu îi convine că stau pe capul lui acasă chiar dacă lucrez și eu zice că nu e bine ce fac că aia a făcut mai bine ca mine, voi ce părere aveți cine are dreptate? Eu nu vreau să mă mărit acum pentru că nu mă simt pregătită și vreau să mai aștept, eu îi spun că nu mă ajutat financiar pentru că eu am fost la facultate 2 luni și după mă obligat să mă las pentru că nu a vrut să mă ajute să continui și îmi pare rău că mam lăsat și aș vrea să mă înscriu iar când o să am posibilitate financiară

3 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Prima facultate o poti face gratuit pe banii statului.
In situatia ta, ar fi sa-l abandonezi pe tatal tau si sa pleci undeva in chirie. Asta daca iti permiti. Daca nu iti permiti, fa tot posibilul sa pleci cumva de acolo. Ca va ve-ti trage in jos unul pe altul.

| mihai69 a răspuns:

Nu e vorba despre cine are dreptate, ci despre faptul că ai o relație toxică cu părinții și ar fi bine să iei viața în piept singură.

| Miruna333 a răspuns:

Nici nu are rost sa intrebi cine are dreptate. Stai cu o persoana toxica in casa, nici nu isi merita titlul de parinte, doar in buletin cu numele, ca in rest 0.
Muta-te din acel mediu toxic