Unele fete - ca si baieti - nu doresc relatii serioase, ci mai mult se distreaza si isi aduna experiente.
Cand isi va gasi un partener apropiat idealului ei, atunci poate va spune "Da" pentru o relatie serioasa.
Din pacate, in ziua de azi se gasesc putini parteneri /partenere de incredere pentru o relatie pe viata.
Te va trece pe caiet si pe tine ca si pe altii. Nu vei face o relatie serioasa cu asemenea specimen.
Nu este indecisă absolut deloc. Ea știe din prima secundă ce planuri are cu tine și dacă ai șanse de potențial iubit sau nu.
Nu îți spune realitatea și profită de iubirea și atenția ta, ea nu te place ca iubit și nu are în plan să-și trăiască bătrânețea lângă tine.
Acuma contează ce vrei tu de la o relație, dacă vrei ceva serios trebuie să treci la următoarea persoană, nu mai sta lângă oameni care îți oferă speranțe false, o dată ce ești convins treci la alta până când dai de o persoană normală care măcar îți zice intențiile ei direct în față și ști ce ai de făcut.
Din ce povestesti, fata asta e moralmente falita.
"de multe ori stă și răspunde la alții când sunt cu ea" - asta e nesimtire, nu vreo teama de atasament.
"a avut un prieten cu beneficii cam 4 ani de zile" Acestei fete ii lipseste respectul de sine. Fara respect de sine, nu te poate respecta nici pe tine.
Este tipologie de "ASA NU" intr-o relatie.
Parerea mea e ca voi sunteti incompatibili dpdv moral. Aveti viziuni foarte diferite despre viata si relatii.
Te-ai distrat, ai vazut cum NU iti doresti sa fie partenera ta. Time to move on!
Nu este nici un fel de frica de atasament mane, esti un amant/loverboy si atat. Fata nu vrea relatie cu tine, vrea s*x. Nu e clar? A stat cu unul 4 ani de zile strict pentru "beneficii" crezi ca nu putea sa isi faca relatie daca voia? Ii este mai bine asa sa fie libera si sa aiba contacte s-uale cu cine doreste cand doreste. Si sa fii sigur ca nu esti singurul. Probabil ca tine mai are inca 2-3-4-10 cu care tine legatura in mod activ. Fata este efectiv dependenta de vitamina P... Partea proasta? Daca unul dintre prietenii astia ai ei are o boala, toti implicati o sa o aveti
Nu prea cred ca putea sa-si faca relatie.
Niciunul din tipii care au frecventat-o nu au vazut-o ca altceva decat ca pe o distractie. Iar vorba circula repede.
Ea poate crede despre sine ca are cautare. Are, ce-i drept, la pat!
De fapt cred ca asta e drogul ei, iluzia ca e dorita de mai multi.
" Nu prea cred ca putea sa-si faca relatie.
Niciunul din tipii care au frecventat-o nu au vazut-o ca altceva decat ca pe o distractie. Iar vorba circula repede." Pai asta cauti, asta gasesti.
Sa o lasi. Da, este posibil sa aiba frica de atasament, dar nu esti responsabil pentru alegerile pe care ea le face. Si eu am frica de atasament, dar am avut 1 singur bărbat in pat, dupa 4 ani de relatie. Isi bate doar joc de tine, cum face si cu ceilalti
Păi așa zic și eu, dar faza e ca ea a avut destul de mulți. Îi place așa să nu dea explicații ca ce face sau unde merge chiar mi-a mi-a zis asta, cred ca de asta îi e frică în relații, dar mă enervează ca eu chiar am pus suflet și am iubit-o
In asa zisa voastra relatie lipseste respectul ei catre tine. Daca chiar doresti sa o ai langa tine va trebui sa ii castigi respectul. Destul de greu, dar nu imposibil.
Asta cu frica de atasament e doar parerea ta. Faptul ca vorbeste cu altii de fata cu tine, si ii permiti asta arata cat de slab te vede ea.
Ca sa o castigi, in eventualitatea in care chiar iti mai doresti asta, ii comunici fata in fata ca vrei mai mult de la ea (decat situatia actuala), stabileti niste granite (ca vrei exclusivitate) si esti pregatit sa ii oferi acelasi lucru, daca asta isi doreste. In caz contrat vei oferi aceeasi lucru altei femei, iar tu dispari din peisaj.
Lasa-i o perioada de x zile sa se gandeasca si in tot acest timp nu o cauta deloc. Fa-ti niste hobyuri noi si vedeti de viata. Daca dupa expirarea timpului fata nu te-a cautat, mergi mai departe ca nu e de tine.
Daca totusi hotareste sa iti ofere exclusivitate fi consecvent. La prima ocazie in care calca stramb dai papucii. Spune-i de la inceput ca sa nu zica ca nu a stiut.
E un sfat bun, cu exceptia finalului. Fata o sa-l caute, sa se asigure ca nu-i scapa din mreje. Dar se va comporta exact ca si pana acum.
Daca fata isi doreste ceva mai mult, e o mica sansa sa il caute, dar daca el nu traseaza o limita...respectul se castiga greu si se pierde extrem de usor.
Pare că ea nu e pe aceeași lungime de undă cu tine și nu își dorește ceva serios. Dacă nu primești respectul și implicarea pe care le vrei, mai bine pleci și nu pierzi timpul. Nu încerca să o "convingi" să te aleagă—o relație sănătoasă nu funcționează așa.