| Cazian a întrebat:

Bună, vorbesc cu o fată de câteva saptmanai, nu ne-am văzut până acum ca stăm în județe diferite. Ea a început să aibă sentimente față de mine la fel și eu. Doar ca acum 2 zile s-a supărat pe mine ca am trimis snap cu mine la toată lista, și ea are 2 conturi de le am la prieteni, și a crezut ca doar ei i-am trimis. Problema e ca nu ne-am înțeles așa de la început, doar să nu vorbim cu alte persoane. Acum e supărată și nu mai îmi trimite poză cu ea. Când am întrebat dacă totul e bine mi-a zis ca da, probabil e încă nervoasă. Ceva sfaturi? Amândoi suntem majori, dar o văd ca pe o copilărie. Ca o văd genul de persoană dacă e ceva să-mi zică, mă gândesc ca dacă nu mă mai plăcea sau iubea îmi zicea ea. Sau ma ține acum de fraier sau să se răzbune?

6 răspunsuri:
| eduuuard a răspuns:

Se pare că prietena ta a fost deranjată de situație și încă nu și-a trecut supărarea complet. Cel mai probabil, nu este o răzbunare, ci o combinație între gelozie și nesiguranță. Dacă nu ați stabilit clar niște limite în relația voastră, e posibil ca ea să fi presupus că are un statut special și să fi fost dezamăgită când a văzut că ai trimis acel snap tuturor.

Câteva sfaturi:

1. Lasă-i puțin spațiu, dar fii deschis la comunicare. Dacă ea e genul care spune ce o deranjează, îți va explica exact ce a simțit.

2. Clarifică așteptările dintre voi. Dacă sunteți într-o relație sau doar vă cunoașteți, trebuie să știți amândoi ce așteptați unul de la celălalt.

3. Arată-i că îți pasă, dar nu exagera. Dacă simte că o forțezi să vorbească înainte să fie pregătită, s-ar putea enerva și mai tare.

4. Nu trage concluzii pripite. Dacă te-ar ține „de fraier" sau s-ar răzbuna, probabil ar face ceva mai evident. Poate doar încearcă să vadă dacă îți pasă suficient să rezolvi situația.

Încearcă să ai o discuție sinceră cu ea. Dacă îți spune că totul e bine, dar își schimbă comportamentul, poate fi un semn că are nevoie să fie liniștită că ai intenții serioase.

| Kufu95 a răspuns:

Gelozie nejustificată, las-o în pace o perioadă.

| Cazian explică (pentru eduuuard):

Treaba e ca îmi vorbește îmi scrie dar nu cum o făcea cu emoticoane alinturi și din astea. Eu am discutat ca am trimis doar pentru a face puncte.

| siriusblack98 a răspuns:

Doi imaturi. Nici n-are cum sa mearga "relatia" intre voi cand va suparati unul pe altul din niste rahaturi fara gram de importanta. Aia oricum nici nu e relatie ce aveti voi online. "nu mă mai plăcea sau iubea" Pustiule, in "relatiile" pe snapchat/Instagram/Facebook nu exista iubire. E doar fantezie si atractie sx-uala pe baza pozelor, atat deci deal with it si maturizeaza-te ca esti extrem de cringe cu intrebarile astea de zici ca sunt luate dintr-un musical show gen Hannah Montana de pe Disney Channel.

| Kiran a răspuns:

Nu exista sentimente fata de un om ce nu l-ai vazut fizic, ceea ce s-a petrecut intre voi este ca, ati indeplinit niste "cerinte" din planul unei persoane iubite (ma refer cum arata pentru tine persoana ideala)

Nu considera ca daca X este major este si matur suficient, abia dupa 35 de ani poti spune ca cineva nu-i mai "arde" de 'copilarii'.
In cazul tau ai putea eventual daca esti sigur ca o iubesti si ea iti permite lucrul asta sa ii iei flori sau ceva si sa o faci cumva sa apari fizic in fata ei pentru ca da mai bine logic faptul ca te-ai straduit si ai ajuns in fata ochilor ei, iti ceri scuze indirect si ii explici ca nu vei mai face snap scop cu nimeni sau orice in social media.

Varianta a doua este sa o chemi pe apel si sa ii vezi reactia dupa ce ii ceri scuze ca nu ai stiut ca ceea ce ai facut o sa o afecteze si ca nu o vei abandona / insela cu alta.
Este important sa ii vezi reactia feței ei pentru a stii exact cum se simte, prin mesaje nu stii daca este okay sau minte

Esti sigur ca e fata? poate ce crezi era la cacealma si se plictisea

Bula
| Bula a răspuns:

Asa se intampla cu dragostea la distanta.