Nu esti disperata daca iei lucrurile in serios. Poti sa il intrebi direct daca ar fi interesat de o relatie. Ai parea mai disperata (opinia mea de baiat) daca ai incerca sa il cuceresti indirect, gen o tipa care devenise enervanta pentru mine deoarece cauta mereu compania mea si profita de orice ocazie sa imi atraga atentia sau sa se bage in seama cu mine. Daca primesti un refuz, si te baga in "friendzone" da dovada de maturitate si accepta-l. Daca e baiat serios va aprecia intelegerea ta si vei lasa o portita deschisa in viitor. Din nou, vorbesc din experienta. Succes!
Imi aduci aminte de o gluma, daca un baiat iti da like pe Facebook, atunci vrea sa..., iar in cazul tau daca te suna, cred ca-i acelasi lucru ca si like-ul pe Facebook. Are prietena?
La fel cum tu astepti sa faca el primul pas poate si el asteapta pe tine, daca aveti ocazia sa va intalniti ia-l in brate o sa iti dai seama daca te place plus ca ai sanse mai mari daca va intalniti
Dar daca nu va puteti intalni nu ii spune ca il placi, spune-i " si ce parere ai despre mine, crezi ca sunt draguta. ma placi " mai departe te descurci tu ^-^
Mereu, dar mereu să faci exact ce simți. Vrei să-l întrebi dacă te place, atunci să faci asta.
Mai bine treci peste eșec decât peste regretul că nu ai încercat.
Daca crezi ca te place atunci fa si tu un pas si spune-i ce simti. E asa greu sa ne aratam sentimentele unul altuia? Daca vrei o relatie atunci sa-i spui asta, nu aventura. Crezi ca nu vrea ceva serios cu tine? Zic sa iti asculti si instinctul, rar greseste. Daca am simtit ca o tipa nu vrea ceva serios nici nu i-am date sanse. Si am avut dreptate dupa pentru ca cauta numai distractie.
Tipic feminin!
In general băieții trebuie sa faca pasul asta, dar na, daca esti baietoasa o poti face si tu.
Bine, nu trebuie sa scrii pe un prompter asta, o spui asa cam si cum ai fi scăpat-o din greșeală. =)
"Stii, imi place ca ai unghiile îngrijite, se vede ca ești un băiat care se respecta, apreciez mult asta la un băiat!" etc.
Nu trebuie sa ii spui asta direct, o poti spune si indirect, gen un mic lucru real care iti place la el. Sa fie real, nu ceva inventat.
Daca esti îndrăgostita lulea de el, nu-l lasa să-ți scape printre degete. In viata cred ca maxim o data, sau de doua ori, îți apare in cale "sufletul - pereche".
Cred ca lucrurile trebuie sa vina de la sine, iar in multe cazuri ( nu generalizez ) baiatul isi pierde putin interesul daca vede ca fata e cam disperata dupa el.
Eu unul as continua sa vorbesc cu el in aceeasi maniera si i-as analiza comportamentul.
Propune-i sa va vedeti la o cafea sau dai de inteles ca doresti sa il vezi fata in fata si il poti intreba in mod direct daca isi doreste sa aiba o relatie cu tine sau nu.
Mario1996 întreabă: