| SnowWw a întrebat:

Buna, vorbesc de vreo 2 luni cu o fata dar de vreo câteva zile nu m-a mai sunat și nici nu a trimis vreun mesaj. Pana acum tot eu am fost cel care a inițiat conversațiile in fiecare zi și cum eu nu am dat niciun semn nici ea nu a dat. Întrebarea mea e sa ii scriu sa o întreb care e problema sau sa las totul așa și sa merg mai departe fără nicio explicație? Multumesc

6 răspunsuri:
| Andreea99911818181 a răspuns:

Oamenii care nu se vad in realitate nu se cunosc si nu au ce discuta la infinit. Poti discuta luna de luna incat sa ajungi sa cunosti despre persoana aia un minim de lucruri, ce seriale ii plac ce muzica lucruri care sunt banale. Oricine se plictiseste de mesaje. Probabil fata are vreun baiat cu care se si vede iar tu ai devenit neinteresant pentru ea. Doar nu o pupi prin emoticon, nu? Si nu e vorba doar de pupat sau lucruri de genul, e vorba ca femeia poate are nevoie intr o zi s o iei de acasa s o duci pana la medic pentru ca esti sprijinul ei dar tu esti in spatele unui telefon neavand certitudinea 100% ca esti tu pe contul ala de Facebook sau unde vorbiti laughing E o banalitate a unor copii ce cred ca au avut 10 relatii pana la 15 ani dar de fapt nu au avut nici macar primul sarut. Mai pe scurt, oricine se satura de vorbit prin mesaje chiar daca aveti si 14 ani. Daca pur si simplu intr o zi nu ar mai exista curent, tu nu ai mai stii nimic de persoana aia si n ai putea lua legatura cu ea deci pentru tine e doar o simpla cunostinta indepartata

| anonim3247 a răspuns:

Nu o mai căuta și nici nu mai aștepta mesaj de la ea.

| dullcat a răspuns:

Buna. Incep prin a spune ca nu e nimic frumos si elegant in a lasa pe cineva in seen.Se numeste ghosting si e un fenomen care denota nesimtire si zero skills in ce priveste comportamentul in societate. Daca nu ai destul sange in zona genitala, sau curaj in general, astfel incat sa clarifici ce intentii ai, daca ramai sau pleci, daca iti cauti pe alta ca nu mai esti interesat, nu prea te numesti barbat. E valabil si pentru femei. Nu asculta de toti misoginii de pe aici.

Apoi, din punctul meu de vedere, daca ea n-a facut niciun efort, inseamna ca nu e interesata.Totusi, nu ati dorit sa aveti si intalniri normale? Nu ai propus tu pana acum? Unii oameni chiar se plictisesc in online, altii pot discuta ani intregi, depinde.Sunteti din orase diferite? Cred ca merita sa mai adaugi informatii pentru context.

| blackWisteria a răspuns:

Scrie-i, o sa regreti mai incolo ca "v-ati despartit" confuz si nu stii daca era neinteresata, a avut vreo problema sau a crezut ca esti tu neinteresat pentru ca parea ca iti place sa scrii tu primul.

| sofisis a răspuns:

Daca ea nu te cauta absolut deloc...e clar ca nu e interesata. Eventual ii poti scrie dar asa... ceva la modul general. "buna, ce faci? toate ok? "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Explicația e simpla: NU e interesata de tine.
Nu o forța să simta interes sau simpatie pentru tine.

"Nu forța un om să te placa,
Nu ești binevenit, pleacă." - Cheloo