anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau niste citate pentru pierderea unui prieten foarte drag. Orice legat de pierdere. Multumesc anticipat. O funda mare celui care ma ajuta!

Răspuns Câştigător
| nico097 a răspuns:

Ceasul nu s-a oprit dar orele
nu se mai văd marcate
pe cadranul timpului
ce stă pe loc, în contemplare.

Perspectiva nu s-a pierdut
dar obiectele nu se mai văd
delimitate pe întinderea pură
a spaţiului - cel fără de nume.

Viaţa nu s-a sfârşit dar moartea
nu se mai vede la orizont
în aşteptarea fiinţei ce se revolta
cândva, undeva, în ţara uitării...

Totul este la locul său ca altădată
deşi totul nu mai înseamnă nimic
când se pierde în spaţiul fără de timp,
în timpul fără de spaţiu...

Pierderea unui prieten este ca si cum ai ramane fara un picior; timpul poate vindeca frica care a provocat-o acea rana, dar pierderea nu poate fi reparata.
Pierderea unui prieten nu este numai atunci cand acesta moare, pierderea unui prieten se poate intampla din cauza unei intamplari banale, unei distante, sau pur si simpu in decursul timpului.

Eu nu am pierdut numai un prieten, ci foarte multi dintre prietenii pe care ii avem si toate aceste s-au intamplat numai din cauza unui singur motiv:distanta.Eu aici si ei acolo, poate din neglijenta, poate dintr-o simpla intamplare, dar am ajuns sa ma scol dimineata si sa ma intreb cati din prietenii mei imi vor fi aproape peste 10 ani. Oare o sa ma mai tina minte? Oare o sa mai vorbim? Atat de multe amintiri frumoase care ei le uita, oare chiar nu-si mai amintesc ca odata eram prieteni de nedespartit?

Dar de ce timpul isi pune amprenta pe niste intamplari frumoase care nu ar trebui uitate nici dupa 100 de ani?
Lacrimi amare curg pe obrajii mei
Ca ai plecat departe sa nu ne mai vezi
Suflete pustii in urma ai lasat
Dragul meu prieten eu nu te-am uitat(compunere proprie)
Ai plecat sperand in viata
Niciodata nu ne-ai spus
Ne-ai lasat plangand in casa
Si ca fulgerul te-ai dus
Nu te vom uita niciodata.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar ceva de la tine din cap nu poţi spune? De exemplu, direct ceea ce simţi? Eşti atât de lipsită de idei încât ai nevoie să trăieşti prin ideile altora?

| NatyNate a răspuns (pentru anonim_4396):

In momentele astea nici nu pot gandi. nu as dori nimanui sa piarda o persoana atat de speciala. sad

| gargaru a răspuns:

Pierderea unui prieten este ca si cum ai ramane fara un picior; timpul poate vindeca frica care a provocat-o acea rana, dar pierderea nu poate fi reparata.

Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare.

Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.

O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt.

Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.
... sper ca au avut cat de cat legatura cu ce iti doreai...Bafta!