anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau niste păreri. Am început să vorbesc cu un tip, el a venit în vacanța de la facultate caci aici s-a născut. Am ieșit fix în ziua în care a ajuns pentru că era nerăbdător, și practic eram împreună. Mai apoi totul a decurs bine până acum câteva zile când mi-a spus că e mult prea greu cu distanta când va pleca la facultate, căci el vrea să mă vadă zi de zi nu o dată la o luna sau când mai vine pe aici. Și mi-a spus că vrea să rămânem prieteni apropiați. Îmi e greu să accept dar va fi mult mai bine, sunt prea grele relațiile la distanță. Tocmai am trecut prin una și nu îmi mai doresc. Voi ce părere aveți? De ce nu a mai vrut sa fim împreună?

9 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

De frica.
Sentimentele se tot acumuleaza si cu cat va trece timpul va fi din ce in ce mai greu sa va despartiti plus ca poate sa greseasca fata de tine din nevoi firesti si atunci te va rani.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Deja raspunsul l-ai dat singura la intrebare, fa la fel cum ai facut in trecut.

| Crackman a răspuns:

Fredzoned de un tipwinking

| AliGab a răspuns:

Eu cred ca este doar o scuza de a te indeparta. Un om care tine la tine nu gaseste niciun motiv sa se desparta de tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti-ai raspuns singura la intrebare... si ai mai zis ca ai mai si avut asemenea experienta in trecut. Ce alta parere sa mai fie? Ti-a zis omul direct pe fata cum sta treaba, ce mai e de adaugat, de ce ar fi altfel? Daca nu zicea nimic, nu era bine ca nu intelegeai ce s-a intamplat. Daca ti-a spus direct pe fata, iar nu-i bine ca trebuie sa fie cu subintelesuri... Ori la bal, ori la spital pana la urma?

| Rubbby a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu știu, poate pentru că a spus că vrea aceasta relație

| anonim_4396 explică (pentru Rubbby):

Pai ai spus ca ar vrea o relatie in cazul in care este posibila, adica sa fiti impreuna zi de zi, nu la distanta... Nu e cazul, deci, nu se poate sa fie o relatie. Daca era cazul, omul era multumit. A zis doar ca nu poate avea o relatie la distanta, simplu... Si la fel zici si tu, ca nu mai vrei inca o relatie la distanta. E ceva ce mi-a scapat?

| Rubbby a răspuns (pentru anonim_4396):

Așa e

| Rubbby a răspuns:

De atunci s-au mai întâmplat multe. Ne-am întâlnit întâmplător și am fost într-un parc, o zonă mai retrasă și acolo iar s-a întâmplat chestii ce țin de o relație. Și mi-a îmi tot spune când vorbim că ține la mine, și abia așteaptă să vina iar in acea mini vacanta de 1 mai.
Faza e că în public nu suntem nimic mai mult decât prieteni. Avem o oarecare distanță. Nu știu de ce face asta, chiar nu înțeleg.