| AnaisAnais15 a întrebat:

Buna. Vreau o parere sincera!
Sunt intr o relatie de un an, cu un baiat de 24. [ eu avand20].
El e plecat in strainatate, eu in Romania. E o relatie foarte toxica, certuri in fiecare si aproape, gelozii la greu. Alaltaieri, pe la 2 noaptea, mi-a zis ca el simte ca e cineva in apartament la mine, si sa ma duc in baie sa ii arat. M am dus, si i am filmat baia. Dupa care de nervi ce i am avut, i-am zis ca eu adorm, si ca sa se linisteasca, am pus telefonul pe noptiera, incat sa vada ca si dorm. A doua zi, dimineata. M a sunat si m-a injurat in toate felurile, de la zdreanta la cațea. Nu as putea sa reproduc, ca e de neimaginat. Pentru ca el a vazut ca altcineva intretinea relatii intime cu mine. Deci repet, eu dormeam cu el pe web.
Omul se mai misca in somn, a zis ca faceam asta ca primeam limbi.
Am incercat sa ii explic, dar degeaba. Nu stiu daca joaca teatru sau are halucinatii. Pentru ca se drogheaza de la o varsta frageda! Sufar enorm in fiecare zi, mi e extrem de greu sa nu mi vad viata fara el. Acum suna lumea, mi-a sunat familia sa zica ca sunt disperata dupa pl. Ca nu mi ajunge a lui.

31 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Tu ești la fel de "ciudată" dacă stai cu un asemenea specimen. El e toxic și ție pare sa ți placa altfel nu ai cum sa accepti ca un bărbat sa te jignească, sa ți ceara sa faci filmări, este ceva de neimaginat. Eu nu as accepta niciodată sa se îndoiască cineva de mine fără motiv, niciodată nu as accepta sa mi filmez locuința etc. Deci tratează te și tu la psiholog cel puțin dacă e nevoie, tipul asta e genul care din gelozie ar putea comite o crima. Și dacă îl părăsești s-ar putea sa scapi greu de el fiindcă nu e întreg la cap.