Spune-i fata-n fata daca te place si asta e tot...sau daca nu ai curajul spune-i pe mess!
Ma nu este asa de greu! Il suni si ii spui ca vrei sa te vezi cu el undeva! Respiri adanc, tragi aer in piept si ii spui tot ce simnti pentru el! Asta este tot! Sper ca te-am ajutat!
Poate e doar timid.Incearca sa deschizi un dialog.Intreaba-l despre o carte de care ai avea nevoie, ori roaga-l sa te insoteasca undeva...Numai fiind putin impreuna te poti lamuri.
Poate nu ştie cum să îţi vorbească,cum să ajungă la subiectul ăsta... dacă el nu are tupeu să vorbească cu tine,atunci baga-l tu pe el în seamă. Încearcă să vorbiţi despre asta. Întreabă-l dacă te place, spune-i totul în faţă.Şi dacă nu ai curaj, spune-i pe mess, pe Facebook, Skype etc :*. Succes :*
Problema e ca, nu am cum sa-l sun, sa vorbesc pe mess, deoarece nu am nr-ul, sau id-ul.cum am mentionat mai sus, " practic, nu am facut nici cunostinta " deci nu suntem asa apropiati. suntem ca doi straini. Dar multumesc de pareri.
Poate e doar timid Si eu ma balbaiesc cand vorbesc cu o fata frumoasa, dar uneori incerc sa evit intrebarile lor ca sa nu ma fac de ras cu balbaieli
anonim_4396 întreabă: