Eu zic sa ii faci ceva simplu. in locul tau as face un desen me o foaie mai cartonata, si as desena pe ea iar dupa as scrie o poezie pe mijloc. Si. ca ceva mai. inventiv sa zic, as lipii o floare adevarata ( as acopeti-o cu scoch ) si as lasa-o pe foaie, pentru ca aceea chiar daca se va usca, va ramane acolo, ca o amintire dulce
Pai compunei o poezie sau mai bine depinde ce vrei tu poti sai faci o diploma pentru cea mai buna bunica:buniaca mea cea draga ai fost cu mine de la prima clipa din viata mea de asta te iubesc si t imi arati asta mereu prin vb tale dulci
Buna! Cumpara-i o floare si compune-i o poezie sau cumpara-i o cana imprimata cu mesajul : "pentru cea mai buna bunica!". Ai putea sa-i faci si un tort, singura sau cu ajutorul mamei tale sau macar o prajitura buna.La multi ani bunicii tale!
Scrie pe o foaie poezia pe care i-o dedici. Apoi, deseneaza ceva reprezentativ in restul paginii ( stanga foii, dreapta si jos, urmand ca sus sa scrii titlul) sigur ii va placea fiindca asa sunt bunicile, ele se bucura din orice este legat de nepoti.
CEl mai frumos cadou sunt si vor fii florile.Iai niste garoafe sau trandafiri. Daca nu-ti permiti, vorbeste cu mama ta, si se rezolva.Nu uita ca mama e cel mai bun prieteni.Te rezolva ea!
anonim_4396 întreabă: