In pijamale, pe jos... puteti pune paturile si pernele pe jos (e foarte fain, crede-ma),va uitati la un film,cipsuri, popcorn,iar pe invitatie,foarte simplu,scurt si la obiect,,Te invit sa iei parte la petrecerea mea in pijamale, care are loc la ora,,,, in,,, P.S: nu iti uita pijamaua"
Pai din moment ce e o petrecere in pijama dormiti in pijama... aduna-ti prietenele cele mai bune cu un simplu sms prin care sa le spui despre asa zisa ta petrecere in pijamale...
Pai pe invitatiee poti scriee : bunu/a meu/a prieten/a te invit la cea mai tare petrece in pijamale pe care ai avuta;; d vreodata. aceasta seara se va intampla ce pe data de... si la mine acasa pe stradaa / (blocul; daca e cazu si interfonu ) te astept cu nerabdaree daca ai nelamuriri despre aceasta noapte speciala iti voi aferii telefonul meww :d mersi si sper sa ne vedem curand [[[ dakA ai intrebari la care nu stii raspunsul poti adauga id mew; mona_simonik23 ]]] msz:d sper sa fie de ajutor :d dacaa se poate funda:d
Pai invitatia poate sa sune cam asa:
Heii girl:*
Am decis sa fac o petrecere in pijama. Si voiam sa te invit si pe tine sa ne distram, sa glumim si sa vorbim chestii de fete. Te astept la ora:... in data de... la mine acasa. te pup
Dormiti in pijamale in ce sa dormiti?
Buna.pai cred ca la opetrecere de genul asta ati putea sa dormiti in saci de dormit sau daca nu aveti pe niste ``paturi`` ca sa le spun asa.Pe invitatie cred ca ai putea sa scrii ceva de genu```Va invit pe data de(mentionezi data si ora)la o petrecere in pijama la adresa(mentionezi adresa).vor fi jocuri etc etc ce iti mai propui sa faceti.vot?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
minnie91 întreabă: