Deci fii atenta.Trebuie sa ti invingi teama si sa si sa faci o sedinta de familie sa stati relaxati si sa discutati problemele fiecaruia si inca ceva:incercati sa faceti drumetii si iesire la iarba verde etc. Spunele cat de mult suferi din cauza certurilor si pote(eu sunt sigur)ca te vor intelege.Multa bafta!
Buna:*... pfff ce spui tu e o situattie foarte dificila, dar nu de nerezolvat.parerea mea e ca ar trebui sa discuti cu ambii parinti, sa zicem uite la o masa luata impreuna important e sa fiti toti membrii familiei si sa iti expui punctul de vedere. presusupun ca tu esti la scoala ar trebui sa le pui in vedere si timpul tau de a invata nu numai de a fi servitoarea casei sa le spui ca notele sunt mai slabe, nu ai timp de teme si ca orice copil toti avem nevoie de libertate o sa ai tot timpul timpul ca sa faci si treburile pe care le faci acum,iti distrug copilaria,spune-le toate astea iar din punct de vedere al stresului, uite eu spun ca atunci cand faci un lucru care te indispune sa-l faci sub influienta unui factor care iti da o stare de bine de ex: atunci cand faci curat asculta muzica da muzica tare ppoate asa te mai linstestii, si daca lucrurile nu se rezolva nici asa eu zic sa apelezi la un psiholog pentru ca o sa te discrugi psihic la un momentdat! mult succes:*