Nu, nu este o alegere buna, cumpararea unui parfum, daca nu stii sigur ca il are si-l prefera.
Din experinta iti pot spune ca, chimia corpului difera de la persoane la persoane si un parfum renumit ca Chanel 5 de exemplu, poate mirosii bine pe unele si foarte urat pe altele.
Deci, daca ea nu are acest parfum si nu -l foloseste, nu te sfatuiesc sa-l cumperi, pana ce ea nu-l probeaza pe pielea ei, macar jumatate de ora, cat sa vada daca mirosul nu s-a schimbat.
Parfumul in sine e foarte ok. dar depinde si de ea, de cum se comporta. felul ei de a fi. Parfumul nu e prea dulce, e mai mult pentru o fire mai,, dangerous ". dar asta tu stii. ia un parfum mai dulce ( Lady Million, de exemplu. e mai dulce ) daca crezi ca e o fata mai timida si copilaroasa
Ea este mai timida.
Crezi ca acest parfum e cam tare?
Multumesc
Parfumul asta ce vrei tu sa-l iei, nu stiu daca exista vreo femeie, fata zii cum vrei sa nu-i placa deci nu te lua dupa povesti, unia doara zic si ei pareri personale.Parfumul ata este cel mai tare parfum din lume, adica cel mai bun, altul nu exista mai bun ca asta, nu-i nici prea gtare nici prea altfel este exact asa cum ar trebuie sa fie un parfum.De aia are si pretu cel are si de aia are vechimea care ao are? Tu stii cand a fost facut parfumu asta prima data? Cauta pe google si o sa vezi.
Vad unia baga chimia organismului si bla bla, frate parfumul asta cum am spus satisface orice femeie .Tu mergi la un magazin de parfumuri si intreaba acolo ce parere au aia de parfumul asta, dpa vii pe aici si ne spui si nou, sa vada si astia cu chimia organismului cum sta treaba.Parfumu asta miroase bine pentru orice femeie, nu am azuit vreo femeie sa spuna ca nu-i place
eanateo întreabă: