Am avut un verisor care a murit inecat la mare. Mama lui, care l-a crescut singura, a ajuns sa nu mai aiba pe nimeni pe lume.
Cel mai bine e sa vorbesti fata in fata cu el si sa ii spui intr-un moment cand e bine dispus.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi unele articole interesante.
Ar fi indicat sa faci in asa fel incat sa vorbesti cu el fata in fata. printr-un mesaj mi-e greu sa cred ca vei obtine raspunsul dorit, mai ales pentru ca esti foarte tanara iar tatal tau are tot dreptul sa fie ingrijorat. De asemenea, ar trebui sa rogi persoana majora sa vina si sa garanteze ca totul va fi ok. De asemenea, trebuie sa respecti decizia lui. Pana la urma, a merge la 14 ani singura cu nsite prieteni la mare nu e tocmai un lucru obisnuit sau ok, din mai multe motive. sunt sigur ca intelegi.
Cred că ar fi mai bine să vorbeşti cu tatăl tău faţă în faţă...
Sau, pune-ţi prietenul să îl sune pe tatăl tău
Vreau sa le demonstrez părinților mei ca pot avea incredere in mine. Dar va rog ajutati-ma cu un mesaj de convingere pentru tata...
Cel mai bun raspuns ti-l pot da parintii.ei stiu intotdeauna ce e mai bine pentru tine si ce nu.