| Name2766 a întrebat:

Bună, vreau sa ma ajutați cu un sfat, am o relație de aproape 2 ani și el are o sora mai mare, vreau sa va zic ca atunci când e cu sor-sa eu nu mai exist, ma uita pe acasă sau nu vrea să mă ia, se joaca cu ea, se schimba unu lângă altul când eu sunt afara și când i-am zis cică nu s-a uitat la ea, eram supărată m-a lăsat asa și a plecat cu ea să îi arate nu știu ce, voi credeți ca eu am o problema ca ma deranjează asta sau chiar nu e normal?

Răspuns Câştigător
| Mmn a răspuns:

Nu prea normal. E ok sa isi iubeasca sora ca un frate.dar unele lucruri sunt cam ciudate..plus ca tu nici nu mai existi cand e cu ea. Cand unii fac invers.

| Name2766 explică (pentru Mmn):

Sunt perfect conștientă că sunt frați și că trebuie să se iubească, dar lucrurile dintre ei sunt prea ciudate, și eu am frați dar nu suntem asa. Și când ii zic ma asculta dar tot ce face știe

| Mmn a răspuns (pentru Name2766):

Exact si eu am frate.dar la noi nu au fost niciodată situatii genlaughing ar fi super ciudat pentru noi

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate se penetreaza intre ei de o adora asa mult

| Name2766 explică (pentru mgtow):

Nu știu ce sa mai zic...

| Freya1 a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu el sa ii spui ca nu ti se pare ok.Indiferent ca exagerezi tu sau ai dreptate trebuie sa ii comunici ce te deranjaza iar dupa sa tragi o concluzie.
Intr-adevar nu prea e ok sa devi invizibila pentru el cand apare ea in peisaj, dar cine stie, poate nu te place suficient de mult si in felul asta se gandeste ca va scapa de tine.

| Andreeush a răspuns:

Mai rar să vezi așa o relație între frați.
Apropo, câți ani are prietenul tău?

| Ionu1995 a răspuns:

Câți ani ai?

| Name2766 explică:

Am 20, și știi măcar ce înseamnă cuvântul retardat de îl folosești?