Nu ai ce să faci.
Oricine ar fi fost în locul lui ar fi reacționat la fel.
La ce te aștepți după ce ai făcut?
Eu dacă aș fi în locul tipului m-aș combina cu tine, te-aș face să te îndrăgostești de mine, ți-aș face N promisiuni iar apoi te-aș trata ca pe ultima cârpă pentru faza asta. Te-aș face să plângi în fiecare zi până te saturi. Ca să vezi ce "mișto" este să își bată alții joc de tine și de relația ta. Pentru că ce ai făcut tu este cu mult peste definiția de abject și cinic.
Nici eu nu stiu, dar daca il vei trata cu indiferenta in continuare, mai ales dupa ce ai facut, va crede ca ai vrut sa ii faci rau si atat. Ca nu esti doar rea, dar va crede ca esti si nebuna pentru ca rautatea ta nu ar fi justificata. Deci consider ca trebuie sa actionezi intr-un fel. Repede sau mai tarziu, dar trebuie sa faci ceva.
Asta am și făcut acum Si mi-a dat din nou Block?
Si daca ti-a dat block nu poti sa te duci la el si sa ii spui ce ai de zis pur si simplu? sau ti-a dat block si in viata reala?
Draga mea cu conturile false nu rezolvi nimic. La fel daca iti ceri scuze nu rezolvi nimic. Ceea ce trebuie sa faci e sa te intalnesti cu baiatul respectiv si sa iti ceri IERTARE. Sa ii spui de ce ai actionat asa si ce simti pentru el, apoi sa accepti consecintele actiunilor tale.
E hotararea lui daca te iarta sau nu, si daca mai simte ceva pentru tine sau nu. Ceea ce trebuie sa faci e sa accepti hotararea lui, sa o respecti, iar daca nu mai poate fi nimic intre voi sa tragi o lectie din toata experienta asta si sa nu le mai repeti in viitor.
O relatie fata comunicare, incredere si respect nu e o relatie functionala, iar in momentul de fata baiatul nu mai are incredere in tine...
Ai mai putea face ceva, sa te intalnesti cu iubita lui si sa faci acelasi lucru. Iti ceri iertare pentru ca te-ai bagat in relatia lor, ii explici de ce ai actionat cum ai actionat, si ii dai sansa baiatului sa vada daca mai simte ceva pentru tine sau nu.
In primul rand, nu este absolut deloc potrivit si de bun simt ce ai facut. Nu trebuie sa te bagi niciodata intre 2 persoane asa. Baiatul si fata respectiva nu ti-au facut absolut nimic. Trebuia sa realizezi si sa apreciezi ce ai langa tine la momentul potrivit. Acum este cam tarziu sa mai faci ceva. Faptele sunt consumate.
Ce ai facut e o chestie jegoasa, sa stii.Cel mai bine e sa mergi la fosta lui si sa ii explici ce ai fost tu, si tu esti de vina.Si sa incerci sa ii impaci, asta e singura chestie pe care o poti face.