Ai 18 ani înpliniţi? Dacă nu ai de aceia se fereşte să nu intre corupere sau întreţinere de relaţii sexuale cu minori!
Eu zic să cauţi alt personaj apropiat de vârsta ta. Dacă nu a făcut pasul către prietenie până acum, acum o face cu un interes, vezi să nu-ţi pară rău mai târziu.
Ce fel de zodie? daca e sfios inteleg ca tu esti mai mare cu 9 ani, dupa mine e prea mult, nu cred ca poate sa existe ceva in afara de o relatie sexuala, sau chiar nu mai stiu, daca mia-i spune cam ce virsta aveti as putea sa te sfatui
Eu am 18 ani- el 27. amandoi suntem balanta`. el mi-a zis sa fim doar amici pentru ca se gandeste la diferenta de ani. dar acum i-ar mi-a zis ca vrea sa ne intalnim, ca ii este dor de un sarut`
In asa caz e clar de ce se rusineaza, e din cauza diferentei de virsta. De aici vine si nehotarirea. Se sfiaza deoarece nu stie ce vor spune prietenii tai sau ai lui despre relatia voastra. Insa eu pot sa-ti spun doar ca intre voi nu va fi nimic serios. Stii eu am un var de 27 de ani care a terminat facultatea de IT si ma ajuta citeodata, si cu toate ca am 21 imi pare ca e cu 20 de ani mai mare decit mine, insa 18 si 27 nu pot decit sa afirm ca e o prostie.
Draga mea, si eu am dat de astfel de oameni si-ti spun sincer ca nu se merita 2 bani. (ce e adevarat n-au fost chiar 9 ani diferenta intre noi). Tot ceea ce vreau sa zic este sa nu te culci pe o ureche, deoarece el intr-un fel sau altul vrea sa obtina ceva de la tine. Eu nu m-am lasat dusa de val, te sfatuiesc sa n-o faci nici tu. Insa, opinia mea e doar ca oricare alta. Ceea ce ais a faci tu e mai important. + daca intr-o zii o sa fii convinsa ca nu-i de tine, lasa-l in pace si mergi mai departe :*. Toate cele bune!