Arata-i cum esti in realitate, strica imaginea pe care si-a creat-o despre tine si nu o sa te mai vrea. Probabil s-a indragostit si e derutat de minciunile tale, de aia nu poate vedea monstrul las, snob, egoist si iresponsabil dinauntru, daca il ajuti sa te priveasca lucid ti-ai atins scopul. Succes! Ai putea sa ii faci si cunostinta cu "fraierul" pe care l-ai tinut un an, poate vor sta de vorba ca sa isi dea seama ca nici la el nu e problema. Si nu-ti face griji, o sa gasesti pana la urma pe cineva pe masura ta. Pacat de tine, o alta victima a parintilor. Succes!
Rareori se intampla sa fie parasit cineva pentru ca nu greseste si pentru ca doreste o relatie serioasa. Dar daca v-ati cunoscut de-abia de o luna este probabil ca ceva totusi te-a dezamagit. Oricum, corect este sa-i spui ce gandesti.Numai bine.
Nu e corect din partea ta sa l minti sau sa i vinezi greselile. Oare tu esti perfecta? NU e mai corect sa i spui sincer ca nu vreisa mai aveti rel. doar sa fiti simpli prieteni amici si atit? dar totusi ai cazut fff repede in asternutul lui nu crezi? si ca sa se razbune pe tine s ar putea sa le spuna celorlalti cit de usurica esti si sa profite si ceilalti daca tot e,, moca si ff repede.Ai gresit si nu esti sincera.pacat de el
De unde atata lasitate? Fata draga nu ai nici un drept sa te joci cu oamenii si cu sentimentele lor. Nu te judec nu imi da nimeni acest drept dar e cazul sa te trezesti. Gandeste-te ce vrei si spune-i asa cum ne-ai spus si noua. Nu vreau sa ma urasca bla bla bla, da ce vrei sa se intample? daca vei continua asa... asuma-ti responsabilitatea pentru partea ta de treaba... Ai putin curaj si discuta deschis si sincer. Este un om asa cum esti si tu. Va intelege. Il vei rani mai mult comportandu-te altfel crede-ma. Curaj!
Apropo, de ce dai vina pe el? Ai si tu o vina? Sau te consideri prea mandra ca nu ai nicio vina, ca nu ai gresit cu ceva? Poate baiatul te-a pus la incercare cu sexul si ai cedat rapid de teama sa nu-l pierzi? E ca un fel de a fi nervos ca la jocul Loto-Prono ca de ce nu am castigat? Musai trebuia sa fi castigat, zice careva in gand.
Nu cauta motive de cearta, fii sincera cu el si spui ce te doare.Mai tarziu ai sa regreti pentru baiatul asta care e cuminte, cand ai sa dai de vreun `smecheras` ai sa spui ca iti era mai bine inainte.
Mersi pentru raspunsuri. Stiu ca dupa felul cum am pus problema, reiese ca as fii o usuratica. El stie ca nu sunt o usuratica, cu fostul prieten nu am facut sex niciodata si am avut o relatie de un an. Problema este ca in urma cu un an am mai incercat sa avem o relatie impreuna, dar dupa cateva iesiri la suc l-am refuzat si ia-m spus ca m-am impacat cu fostul prieten. Acum el a spus ca nu o sa ma mai piarda, dar eu influentata si de parinti nu mai vreau sa continuam. eu nu pot sa ii spun ca parintii mei nu il plac ca nu are facultate ca si mine.am inceput deja sa mint ca nu pot sa vin sa ne intalnim ca sa inceapa sa se supere. nici nu vreau sa sufere sau sa ma urasca. daca mai aveti niste sfaturi va rog sa mi le dati, dar in afara ca sa raman cu el ca nu mai vreau.
Spune-i ca ti-a zis cineva ca l-a vazut in oras cu o alta fata si nu stiu ce... si gata, si daca insista sa te caute nu-i mai raspunde la telefon si gata... La un moment dat se va plictisi sa te tot caute