Aceeasi situatie ca maica-mea, doar ca ea a primit multumiri si nu reprosuri!
Bravo mamei tale fiindca se implica totusi dupa atatea sicane, iar rudelor voastre... ce sa zic, iti dai seama si tu ce as avea sa le urez!
Noi nu credem nimic!
Fiecare isi face viata cum vrea si ia deciziile pe care le considera el/ea ca sunt bune in viata.
Asa si cu mama ta, a fost NUMAI decizia ei sa-i duca pe aia la spital, medici si unde au avut nevoie, ca nu a putut-o obliga nimeni.
Nu inteleg totusi, ce faci tu acum?
O tragi pe maica-ta la raspundere ca a ales sa faaca aceste servicii tuturor?
Poate a facut aceste servicii pe bani... dar nu ti-a dat tie raportul, ori poate a facut-o din mila pentru rude.
Nu e obligata sa ajute pe nimeni și sa pună pile pentru nimeni.Eu una ce am fost în spital și am fost tratata ca ultimul om chiar sunt contra pilelor.
Ar trebui sa le spuna rudelor și prietenilor sa își mai vadă de treaba lor și sa suporte ca oamenii de rand comportamentul mizer a cadrelor medicale.
Mama ta are un suflet mare, poate chiar prea mare.
Din păcate in viață nici o faptă bună nu rămăne nepedepsită.
Ce sa credem ca in viata asta oamenii sunt profitori si daca tu nu le tragi linia clara unde nu este bine se depasesti or sa profite cat pot
E ok sa ajute lumea, atata timp cat impune limite sanatoase, in sensul sa nu permita sa i se spuna ca pe o obligatie.
anonim_4396 întreabă: