| Anahiteamo a întrebat:

Vreau sa spun ca faza cu miley a fost o farsa daca mai stiti
Vreau sa stiu si eu ce se intampla cu baiatul asta
I-am zis ca vreau sa ne vedem si el a acceptat dar am tot amanat de 3 ori intalnirea asta. ba a avut treaba, ba i-a fost rau.
ieri mi-a trimis o fata o discutie cu el si zicea ca ma place putin. si ea l-a intrebat : dc nu ii spui? si el spune : ca nu vreau. ca daca zic se rupe tot.si apoi jucam eu cu el conquiztador si a scris te iubesc! :X nu stiu dc...il fac mereu sa rada. l-am intrebat cine e cea mai buna prietena a lui si el a zis ca crede ca eu sunt aceea.
i-am zis ca imi place de un baiat si el ma tot intreaba de cine si nu pot sa-i spun ca pe el il iubesc
apoi l-am intrebat eu daca e indragostit de vreo fata si el a zis ca nu. si a intrebat dc vrei sa fii u aceea? i-am zis ca nu vreau ca e imposibil sa fim impreuna si ca niciodata nu o sa fim. iar el a zis ca tot o sa fim impreuna dar pe la 19 ani e sa
chiar nu stiu ce sa fac
oare ma place sau nu?
ce pot face?

3 răspunsuri:
| niknip a răspuns:

Lasal pe el sa faca primul pas, atunci vei fi sigura ca tine cu adevarat la tine. Fate o perioada ca nu il bagi in seama, poate asa ii pui pe jar si iti va spune ce are pe suflet.

| BruneTTe a răspuns:

Te place, dar poate ca ii e frica sa iti spuna ca vrea sa fiti impreuna pentru ca asa va distruge prietenia. cine stie ce o fi in capul lui. Oricum si eu te sfatuiesc sa mai astepti, sa nu-i spui. daca se va intampla sa iti spuna el, bine, daca nu, nu.
hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte binebig grin, baiat cu cap. Nu se grabeste ca alteeelee!phbbbbt. Intelegeti`va bine bla bla jucati-va da` "va iubiti" inca, mai stati. Baftaaa`!:*:*:*