Eu i-am oferit lui multe lucruri chiar valoroase ținând content și de salariul meu însă nu asta contează pentru ca eu nu i-am oferit lui doar ca să primesc și eu nu însă era frumos sa aibă în vedere faptul ca el în acești 3 ani niciodată nu mia dăruit nimic de ziua mea nu mai vorbesc și de alte sărbători și totuși suntem împreună totuși îl iubesc foarte mult dar ceva lipsește
Da, asta era ceva paralel, am si zis ca nu ar conta nici asta ca i-ai dat tu, eu am zis doar asa ca idee.
El are alt sistem de valori! Nu stiu, poate pentru el acea felicitare valoreaza mai mult decat orice altceva ce ti-ar fi adus, si de aia a facut asa.
Si credea ca si pentru tine la fel.
Insa daca e asa, trebuia sa nu accepte ce i-ai dat de valoare, si aici este un mic schepsis, mai ales ca ai dat din sal tau care precis nu era prea mare.
Adica si invers e valabil "nu e nevoie, mersi mult de gest dar nu accept, ai si tu o situatie cum e, nu au valoare astea pentru mine cat tu si gestul tau, un te iubesc mult si o imbratisare ajunge".
Deci putin aici schimbam lucrurile daca tu i-ai dat chestii mai valoroase si a acceptat.
El a acceptat ce i-ai dat! Asta denota ca acea felicitare nu o considera mai valoroasa ca orice.
Ca nu merge "aaa daca tot mi-a dat, am acceptat", ca ai dat din banii tai, adica cumva te-a afectat in rau iar pentru el n-a contat.
Dar in rest cum sunteti? Cum se poarta cu tine, la greu e langa tine? E intelegator, comunicativ, mai romantic, mai iubitor?
Ca sa vedem ce lipseste.
E zgarcit si indecis. Mai bine roaga-te lui Dumnezeu sa aduca in voata ta barbatul care El știe ca ar fi potrivit pentru cadatorie. Ai fi msi fericita si liniștită daca pe viitor aibalege sa respecți planul Creatorului si nu ai mai face sex fără căsătorie. Pacatul aduce doar frustrare, devalorizare si nefericire pe termen lung.