Eu spun ca ai gresit ca i-ai dat cu 20 de lei in minus. Iti inteleg modul de gandire si ca ea era deja datoare la tine si e corect dar ea ti-a dat o suma exacta si ar trebui inapoiata toata.
Mai bine era sa ii dai toata suma si apoi sa ii aduci aminte de datorie.
Banii din pacate strica prietenii.
Eu ti-as recomanda sa nu imprumuti bani de la persoane care iti sunt deja datoare sau care vezi ca iti inapoiaza greu banii.
"ca ea ar trebui sa imi dea banii aia 20 de lei"
corect, are dreptate aici!
Că are obrăjorul gros (nu ți-a dat banii datorați la returnare) e altă poveste
Nu ai gresit deloc, ai facut bine ca i-ai dat 160, ca nu ti-ar mai fi dat aia 20 niciodata, sa nu o mai imprumuti vreodata ca nu o sa mai vezi banii inapoi.
Daca avea ganduri curate nu se supara si zicea "f bine ca ai dat atata ca si asa aveam datoria aia la tine".
Deci esti f okey cu ce ai facut. Pai nu avea 20 de lei sa-ti dea pana acum? Nu a vrut sa-ti dea.
"peste o saptamana imi spune ca vezi domne eu nu ii sunt prietena"
ii spui multumesc, ca ea a spus asta si nu mai trebuie sa te chinui tu, pentru ca aia NU iti e prietena, pentru 20 de lei prapaditi iti face fite din astea
Cel ma bine este sa nu imprumuti bani prietenilor si sa nici nu imprumuti de la ei, de multe ori imprumuturile strica prietenii.
Dar normal era sa-ti dea ea banii, nu sa-i sustragi tu, puteai eventual sa-i aduci aminte ca are sa-ti dea 20 de lei si sa o intrebi daca poti sa-i opresti din cei 180.