| alisia21 a întrebat:

vreau sa va cer parerea.Sunt o fata, am 26 de ani si de ceva timp m-am imprietenit cu alta fata.Ea imi spunea caci coresponeaza cu un baiat arab de mai multi ani( eu fiind in aceeasi situatie vb cu un arab de vreo 6 ani).Nu sunt sigura de spusele ei, fiindca niciodata nu am vazut sa o sune sau sa ii trimita mesaje pe telefon. dar tot timpul, ea, imi cerea poze cu baiatul asta cu care vb eu. Apoi a inceput cu insistenta sa imi ceara datele lui : nume prenume, cont de facebook. am simtit de parca ar fi vrut sa ia legatura cu el laughing Tot timpul imi zicea ca daca plec in alta tara sa o iau si pe ea ca ii plac strainii. Zilele trecut am vb cu un alt baiat strain care avea niste verisori iar eu stiind de ea m-am gandit sa le fac cunostina. Dupa ce i-am spus ei la telefon mi-a facut o criza de nervi si mi-a zis ca nu mai vrea sa fim prietene deoarece daca vrea ea isi gaseste singura prieten nu trebuie sa ii gasesc eu. Ce credeti a reactionat corect? sau e prefacuta?

Răspuns Câştigător
| SabinaQueen a răspuns:

Pai se folosea de tine(sau incerca) si n-am mai vazut o prefacuta asa de mare ca ea.

| alisia21 explică (pentru SabinaQueen):

Stiu, parea o fata buna serioasa cu bun simt... totusi nu stiu ce a vrut de la mine( ala este doar o iubire virtuala... cum vorbea cu mine asa poate mai vorbea si cu alte zece fete). Plus ca ea nu e frumoasa si nici placuta straight face

9 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Parerea mea e ca,, prietenei,, tale ii place de acel baiat arab si a si comunicat cu el, si ca probabil si el i-a dat sperante, de aici si criza de nervi.

| alisia21 explică (pentru pisoias):

Nu i-am dat informatii despre el... doar poze a vazut cu el

| alisia21 explică (pentru pisoias):

Si plus de asta am vazut ca lui ii plac numai fetele blonde, ea nu pare genul lui big grin

| mihai69 a răspuns (pentru alisia21):

Dacă e grasă, îi place cu siguranță! Arabii adoră fetele rubensiene. tongue

| alisia21 explică (pentru mihai69):

E slaba si uratica la fata big grin... din cate am vazut eu arabul vrea numai blonde in genul meu...

| SabinaQueen a răspuns:

In primul rand, multumesc pentru funda si in al doilea rand sa ai grija cum iti alegi prietenii. Si eu am avut o prietena prefacuta asa ca si tine.

| lucifer12345678 a răspuns:

Este prefacuta
nu o mai numi prietena
si ca un sfat lasa arabii
daca te ia in tara la el vei fi sclava lui pe viata
cunosc persoane care au patit asta
nu te uita la bani sau alte chestii
tine minte si deschide ochii bine
in timp poate imi vei multumi

| alisia21 explică (pentru lucifer12345678):

Vorbesc cu el rar din plictiseala big grin, il vad ca pe un amic. dar m-a deranjat insistenta cu care fata aia imi tot cerea detalii despre el happy