| KapshunikaViorika1994 a întrebat:

Buna,vreau sa va cer parerea voastra...
de cativa ani am o profesoara foarte buna..la inceputul liceului imi zambea foarte des cu zambetul sau dulce, ori de cate ori vede ca sunt trista, dupa lectie imi spune cu drag sa ies o clipa din clasa impreuna cu ea si imi vorbeste, ma intreaba daca ceva nu-i in regula cu mine, daca am niste probleme..de cateva ori imi a si spus ca sunt o fata foarte frumoasa si imi face foarte des multe complimente.
se poarta mereu frumos cu mine, incearca sa ma ajute ori de cate ori ma vede mahnita.
eu o iubesc forte mult pe ea, nu va inchipuiti de cate ori as vrea sa-i spun c-o iubesc mult de tot si as vrea sa-i multumesc pentru atitudinea ei fata de mine.
cand o sa termin liceul, as vrea sa-i vorbesc si s-o intreb daca si ea m-a iubit mult de tot.
dupa voi ma iubeste?
ce parere aveti despre ea?
P.S: scuzati pentru greseli, sunt straina.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este evident ca te simpatizeaza, nu e nevoie sa o intrebi.Gaseste momentul potrivit(cand veti mai sta de vorba, intr-o zi)si multumeste-i pentru toate momentele in care ti-a fost alaturi, mentionand cat de mult apreciezi lucrul acesta.De asemenea, nu ezita sa-i ceri adresa de e-mail.Ar fi pacat sa nu tineti legatura dupa terminarea liceului.Numai bine.

| KapshunikaViorika1994 explică (pentru anonim_4396):

Iti multumesc, sper sa ma iubeasca cu adevarat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru KapshunikaViorika1994):

Cu mare placerehappy.

7 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Poate ar fi bine sa ne dai si niste detalii despre ea. Cam ce varsta are, daca are familie s.a.

| KapshunikaViorika1994 explică (pentru sabin89):

Ar putea sa-mi fie mama, are trei copii, tustrei in varsta de 20 de ani.

| christianlaroka a răspuns:

Este doar foarte apropiata de tine, te indrageste foarte mult. Sa nu o dezamagesti, pentru ca ea probabil vede in tine un mare caracter.

| Devyd a răspuns:

"dupa voi ma iubeste?" nu inteleg ce vrei sa spui.

Se pare ca s-a atasat de tine si tine foarte mult la tine.
Sa nu intelegi un alt fel de "iubire", e doar apropiata si te simpatizeaza enorm.
Si poti sa ii spui faptul ca ti la ea si ca o apreciezi pentru felul cum sa purtat cu tine si pentru faptul ca ti-a fost la greu, poti de asemenea sa si ii multumesti.

| Angeld a răspuns:

Buna...
Dupa parererea mea te adora adica te indrageste prea mult.Si cred ca trebuie sa petreceti mai mult timp impreuna daca te simpatizeaza asa mult.invit-o la tine iesiti la un suc...
P.S.Esti f norocoasa ca o profa te indrageste asa mult.Sa nu o dezamagesti
Bafta!
Pa, pa