Este evident ca te simpatizeaza, nu e nevoie sa o intrebi.Gaseste momentul potrivit(cand veti mai sta de vorba, intr-o zi)si multumeste-i pentru toate momentele in care ti-a fost alaturi, mentionand cat de mult apreciezi lucrul acesta.De asemenea, nu ezita sa-i ceri adresa de e-mail.Ar fi pacat sa nu tineti legatura dupa terminarea liceului.Numai bine.
Iti multumesc, sper sa ma iubeasca cu adevarat.
Cu mare placere.
Poate ar fi bine sa ne dai si niste detalii despre ea. Cam ce varsta are, daca are familie s.a.
Ar putea sa-mi fie mama, are trei copii, tustrei in varsta de 20 de ani.
Este doar foarte apropiata de tine, te indrageste foarte mult. Sa nu o dezamagesti, pentru ca ea probabil vede in tine un mare caracter.
"dupa voi ma iubeste?" nu inteleg ce vrei sa spui.
Se pare ca s-a atasat de tine si tine foarte mult la tine.
Sa nu intelegi un alt fel de "iubire", e doar apropiata si te simpatizeaza enorm.
Si poti sa ii spui faptul ca ti la ea si ca o apreciezi pentru felul cum sa purtat cu tine si pentru faptul ca ti-a fost la greu, poti de asemenea sa si ii multumesti.
Buna...
Dupa parererea mea te adora adica te indrageste prea mult.Si cred ca trebuie sa petreceti mai mult timp impreuna daca te simpatizeaza asa mult.invit-o la tine iesiti la un suc...
P.S.Esti f norocoasa ca o profa te indrageste asa mult.Sa nu o dezamagesti
Bafta!
Pa, pa