Iubita, daca acum doar te deranjeaza orgoliul lui tinand cont ca il iubesti, gandeste-te cat de greu iti va fi sa-i suporti orgoliul peste timp cand dragostea de acum isi va pierde din intensitate...si mai e o vorba vecheeeeeeeeeee batraneasca cu un mare temei real "boala lunga, moarte sigura". Eu zic ca e mai bine sa pui punct acum sa iti oferi sansa de a cunoaste pe altcineva, caruia sa-i spui din timp ce accepti si ce nu accepti intr-o relatie. Stiu cand spui "4 ani" suna super comparativ cu relatiile scurte care sunt la moda acum. Acestea sunt doar parerile mele, tu gandeste-te mai intai la tine, si dupa...la voi.pup
Iti dau un sfat degeba daca rel voasstra e cu urcusuri si coborasuri nu va tine nici o data chiar daca va iubiti sunteti orgoliosi nu lasati unu de la altu chiar daca va iubiti e distanta nu poti avea incredere in persoana de langa tine apoi la zeci sau sute de km
Tu poti sa bagi mana in foc ca e numai cu tine daca te iubea cu adevarat era langa tine nu te neglija nu te facea sa suferi
TU degeaba incerci sa ii arati afectiune daca el e ece de tine
Incearca sa te gandesti bine la ce am scris mai sus nu te increde in nimeni si fi u insusi nu te lasa calcata in picioare de catre un om care nu te merita
Impaca-te cu fostul daca tot mai simti ceva pentru el, crede-ma ca si el vrea sa fie din nou cu tine dar ii este teama sa iti spune fiidca el crede ca ai pe altcineva si nu ar mai avea rost... funda?