| buburutza a întrebat:

Vreau sa va impartasesc o mare bucurie a mea! Sunt insarcinata! Mai am o fetita si imi doream inca un copilas si acum, cu ajutorul lui D-zeu o sa-l am!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie intr-un ceas bun, felicitari si sa fiti sanatosi. pupici si lui tati! daca ai nevoie de sfaturi suntem aici, la cata practica avem intre toti o sa iasa un copil super! ne oferim de nasi!

34 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Super! Felicitari! Ma bucur pentru tine, imi imaginez cat de fericita estihappy!

| psiholoaga a răspuns:

Super! Felicitari si sa fiti sanatosi amandoi!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Bravo! Sa ne traiesti! Cred ca E un eveniment, nu, colegii? Primul anunt ca... s-a lipit X cu Y, intentionat, voit si asteptat! Super! Sa tehranesti sanatos si rational, si sa te misti, si sa aculti Mozart, si muzica buna, etc,... ma Bucur pentru Fericirea ta!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

FELICITARI, sa fiti sanatosi si aveti grija de voi!

| Dara a răspuns:

Felicitari, sarcina usoara si mai ales, nastere usoara! Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos, sa te bucuri de el! Ce moment emotionant, ma bucur ca ai ales sa ni-l impartasesti si noua!

| Barajag a răspuns:

Iti doresc sa ai nastere usoara, mi am dorit si eu sa am o fetita si cum spui si tu, cu ajutorul lui d-zeu poate voi avea

mlm
| mlm a răspuns:

Felicitari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copiii, sint cele mai frumoase bucurii intr-o casnicie.Noroc mult si sa ne inviti si pe noi la botezwinking

| elena a răspuns:

"buburutza" mica sunt partasa la bucuria ta, ai mare curaj in aceste vremuri, eu merg pe strada si cand vad o femeie insarcinata ii urez sanatate, tie iti spun ai grija de tine si de urmas si sa ne comunici ce sex va avea viitorul roman.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Felicitari!

| borsec a răspuns:

FELCITARI, multa sanatate iti doresc tie si bebelusului tau.

| ines a răspuns:

Felicitari si sarcina usoara

| ellene a răspuns:

Felicitari!

| dulshe a răspuns:

Ne bucuram pentru tine sincer
fffffffff multe felicitari

| andreea_8479 a răspuns:

Felicitari...ma bucur ca imparti aceasta bucurie si cu noiwinking
sa dea d-zeu sa fie un copil sanatos.ai grija d u.hmmm sh c sa iit mai doresc...inca unulwinking

| cotzobel a răspuns:

Supeeerrrr...felicitari...imi imaginez ca sunteti in al noulea cer... felicitari viitorilor parinti...sa ai MARE grija de tine ca acum un alt suflet depinde de tine. Dumnezeu sa il ocroteasca si sa se nasca sanatos.

| Dl.Inginer a răspuns:

Felicitari, transmitei si taticului happy

| alexam a răspuns:

Felicitari! Sarcina usoara iti doresc! Sa vina pe lume sanatos, si mai apoi sa fie sanatos si fericit! happy Poate baietel...

| buburutza explică:

Va multumesc mult de tot.Am vrut sa impartasesc aceasta mare bucurie cu voi.

| buburutza explică:

Va pup pe toti, dar rugamintea mea este daca stiti ceva leacuri impotriva greturilor matinale care tin toata ziua.

| claudya a răspuns:

Bubu, multa sanatate tie si micutului pe care-l astepti si felicitari.....mult noroc si nastere usoara...ne mai scrii nu?

| Onutzu a răspuns:

Felicitari! Si sa ai un bebe sanatos

| BabyWL a răspuns:

Un copilas e un lucru sfant. happy
Sa va dea Dumnezeu sanatate si tie si lor. Fi fericita, chiar ai de ce! :*

| ilie a răspuns:

Felicitari ne bucuram cu totii pentru voi.Mai ca imi vine sa topai pe langa pc. Iarta-ma daca, am gresit ca imi arat bucuria, Dar ma simt ca si facand parte din familie. FELICITARI, MULTA GRIJA SI SANATATE.

| 31ea a răspuns:

Felicitari ma bucur pentru voi, sa ai o nastre usoara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Uuuuuuurrrrrrrrraaaaaaaaaaa...
Ai reușit.
FELICITĂRI, să fii sănătoasă, să te alimentezi sănătos, să te îngrijești, să mergi la doctor ori de câte ori te cheamă sau este nevoie, o sarcină fără bătăi de cap, o naștere ușoară și în final... un bebe frumos și sănătos.
Pupici la amândoi.
Numai bine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari, sa fie sanatosi si cuminti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari tatalui.bravo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nastere usoara, si sa-ti traiasca copilul sa se faca mare dupa ce-l nasti.Toate cele bune. Ce nume o sa-i pui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari! happy
Sarcina usoara, sa nu te ingrasi mult big grin si sa ai un bebe sanatos happy