Bravo! Sa ne traiesti! Cred ca E un eveniment, nu, colegii? Primul anunt ca... s-a lipit X cu Y, intentionat, voit si asteptat! Super! Sa tehranesti sanatos si rational, si sa te misti, si sa aculti Mozart, si muzica buna, etc,... ma Bucur pentru Fericirea ta!
Felicitari, sarcina usoara si mai ales, nastere usoara! Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos, sa te bucuri de el! Ce moment emotionant, ma bucur ca ai ales sa ni-l impartasesti si noua!
Iti doresc sa ai nastere usoara, mi am dorit si eu sa am o fetita si cum spui si tu, cu ajutorul lui d-zeu poate voi avea
Felicitari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copiii, sint cele mai frumoase bucurii intr-o casnicie.Noroc mult si sa ne inviti si pe noi la botez
"buburutza" mica sunt partasa la bucuria ta, ai mare curaj in aceste vremuri, eu merg pe strada si cand vad o femeie insarcinata ii urez sanatate, tie iti spun ai grija de tine si de urmas si sa ne comunici ce sex va avea viitorul roman.
Felicitari...ma bucur ca imparti aceasta bucurie si cu noi
sa dea d-zeu sa fie un copil sanatos.ai grija d u.hmmm sh c sa iit mai doresc...inca unul
Supeeerrrr...felicitari...imi imaginez ca sunteti in al noulea cer... felicitari viitorilor parinti...sa ai MARE grija de tine ca acum un alt suflet depinde de tine. Dumnezeu sa il ocroteasca si sa se nasca sanatos.
Felicitari! Sarcina usoara iti doresc! Sa vina pe lume sanatos, si mai apoi sa fie sanatos si fericit! Poate baietel...
Va pup pe toti, dar rugamintea mea este daca stiti ceva leacuri impotriva greturilor matinale care tin toata ziua.
Bubu, multa sanatate tie si micutului pe care-l astepti si felicitari.....mult noroc si nastere usoara...ne mai scrii nu?
Un copilas e un lucru sfant.
Sa va dea Dumnezeu sanatate si tie si lor. Fi fericita, chiar ai de ce! :*
Felicitari ne bucuram cu totii pentru voi.Mai ca imi vine sa topai pe langa pc. Iarta-ma daca, am gresit ca imi arat bucuria, Dar ma simt ca si facand parte din familie. FELICITARI, MULTA GRIJA SI SANATATE.
Bună.
Uuuuuuurrrrrrrrraaaaaaaaaaa...
Ai reușit.
FELICITĂRI, să fii sănătoasă, să te alimentezi sănătos, să te îngrijești, să mergi la doctor ori de câte ori te cheamă sau este nevoie, o sarcină fără bătăi de cap, o naștere ușoară și în final... un bebe frumos și sănătos.
Pupici la amândoi.
Numai bine.
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă: